En løsning, der er skræddersyet til dine behov

Med en automatiseret lagerløsning designet og leveret af Element Logic kan du være sikker på, at din virksomhed er optimeret til din fremtidige vækst og dine behov.

Lagerstørrelse, driftskrav, udfordringer og muligheder varierer fra kunde til kunde. Derfor kortlægger vores team af AutoStore- og intralogistikeksperter dine specifikke behov og præferencer i begyndelsen af hvert samarbejde. Vores systemdesignere bruger deres ekspertise og kreativitet til at skitsere den perfekte løsning ud fra din tilgængelige plads for at maksimere din succes.

Uanset om du har en helt ny lagerbygning eller ønsker at udnytte din eksisterende plads, designer vores medarbejdere den smarteste og mest rentable løsning til dig. Intet er for småt eller for stort.

"Vi bruger meget tid på at analysere tal, at forstå kundens behov og på at køre simuleringer for at finde den løsning, der giver mest værdi. Vores mål er at skabe en løsning, der er så effektiv som mulig til den laveste pris for kunden."

— - Lasse Vik, Product Manager AutoStore, Element Logic

Hvad du kan forvente i form af kapacitet og effektivitet

Vi kører flere tests på den løsning, vi har foreslået til dig, for at sikre, at det er den mest rentable løsning. Systemets designteam opretter 3D-modeller og kører simuleringer på forskellige scenarier for at give dig en idé om, hvad du kan forvente af det automatiserede lager med hensyn til kapacitet og effektivitet.

Hos Element Logic sætter vi pris på dialog og vil derfor holde tæt kontakt med dig under hele lagerautomatiseringsprocessen. Sammen bliver vi enige om, hvordan installationen skal udføres.