Element Logic leverer AutoStore robotlager til Sanistål

Sanistål har indgået en aftale med Element Logic om levering af et stort og højteknologisk AutoStore-robotlager. Investeringen vil effektivisere Saniståls lager og skabe plads til fortsat vækst.

Et nyt fuldautomatisk robotlager vil i 2021 øge automatiseringsgraden betydeligt på Saniståls centrallager i Billund. Sanistål har netop valgt at indgå en samarbejdsaftale med Element Logic, hvor Element Logic leverer AutoStore robotlager til Sanistål. Robotlageret vil fremtidssikre lageret og skabe plads til fortsat salgsvækst.

”AutoStore er den mest højteknologiske lagerløsning på markedet, og det passer rigtig godt til vores centrallager i Billund, fordi det er en meget fleksibel og kompakt løsning, som vi nemt kan skalere i takt med, at vi vækster,” siger Christian B. Lund, adm. direktør i Sanistål.

Højere kvalitet og leveringssikkerhed

AutoStore-anlægget fra Element Logic kommer til at bestå af 44 robotter, som vil håndtere 55-60 % af vareflowet på centrallageret. Udover at få en fleksibel og fremtidssikret lagerløsning er der mange andre fordele ved at investere i et AutoStore-robotlager:

”Driften på vores centrallager bliver mere effektiv, og vores kunder får en højere kvalitet og leveringssikkerhed. Derudover understøtter AutoStore vores bæredygtige dagsorden, idet anlægget bruger markant mindre energi sammenlignet med vores nuværende drift, og det belaster derfor miljøet mindre,” siger Stephan Schuler, Supply Chain-direktør i Sanistål.

Løbende optimering og forbedring af anlægget

AutoStore- og intralogistikeksperten Element Logic har stor erfaring med at levere kundetilpassede AutoStore-løsninger til centrallagre, og administrerende direktør for Element Logic Danmark, Nikolaj Bjørn Eriksen, glæder sig til det fremtidige samarbejde med Sanistål:

”Det er et interessant og stort projekt for os, som vi glæder os til at komme i gang med. Det er vigtigt for os, at vi nu indgår i et partnerskab med Sanistål, hvor vi frem over løbende vil optimere og forbedre anlægget, så det hele tiden passer til Sanistål behov,” siger Nikolaj Bjørn Eriksen.

Sanistål tager robotlageret i drift i september i år.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vide mere om Element Logic?

Se flere nyheder

Læs mere her