Løsninger og services

Modulære og skalerbare løsninger, der forbedrer ydeevnen for varelagre i alle størrelser

Det her er varelagerautomation ved Element Logic

Vi hjælper dig med at maksimere din virksomheds succes ved at levere en automatiseret lagerløsning, der passer til dine behov. Som den oprindelige AutoStore-partner har vi flere årtiers erfaring med at skabe rentable og bæredygtige løsninger for vores kunder.

Vi tilbyder ordrehåndteringssystemer: Med modulære og skalerbare løsninger, gennemprøvede teknologier og omfattende ekspertise sikrer vi, at du kan møde – og overgå – dine kunders krav.

Lær, hvordan Element Logic kan gøre dine lagerprocesser mere effektive.

AutoStore

Basér dit system på AutoStore – branchens førende lagerrobotter

Som verdens første og største AutoStore-partner og en af de førende systemintegratorer i verden har vi indgående erfaring med lagerautomatisering for kunder i mange forskellige størrelser og brancher. Spar plads, reducer omkostningerne, øg lagereffektiviteten, og styrk din rentabilitet med et AutoStore-system leveret af Element Logic.

Læs mere om AutoStore
Software

Tilføj vores software og maksimér dit varelagers effektivitet

I årtier har vi udviklet softwareløsninger, der leverer værdi. Vores software-økosystem giver dig mulighed for at designe, eksekvere, drive og administrere end-to-end automatiserede lagerløsninger.

Læs mere om vores softwareløsninger
Robotløsninger

Tag dit system til det næste niveau med robotløsninger for at forbedre ydeevnen yderligere

Element Logic har altid været en teknologisk orienteret virksomhed, og vi var de første til at integrere robotteknologi og lagerplukning med AutoStore. Denne teknologi giver dig mulighed for at øge din ordrekapacitet, varehåndtering og håndteringshastighed.

Læs mere om vores robotløsninger
Materialeflowshåndtering

Skab optimale workflows med de bedste systemer til materialeflowshåndtering

Da hver AutoStore-løsning er unik, er den optimerede håndtering af materialeflow også forskellig fra lager til lager. Vi designer integrerede transportbåndssystemer omkring din AutoStore for at maksimere mængden af daglige transaktionsplukninger og din samlede rentabilitet. Vores håndtering af materialeflow omfatter varebevægelse, beskyttelse, materialekontrol og bortskaffelse af affald.

Læs mere om materialeflowshåndtering

Få mest muligt ud af din investering med vores tjenester

Vores omfattende viden og erfaring gør det muligt for os at levere løsninger til ordrehåndtering baseret på dine behov, branchekrav og AutoStores best practice.

Design og Rådgivning

Vi designer skræddersyede løsninger, der passer til dine behov – så du opnår en optimal ROI

Som vores kunde får du tildelt et nøje udvalgt team af AutoStore- og intralogistikeksperter. De hjælper dig med at beregne alle aspekter af din virksomhedsdrift samt med at foretage ROI-beregninger og tilbagebetalingsanalyser for at finde den bedste løsning til dine nuværende og fremtidige automatiseringsbehov. På baggrund af resultaterne vil teamet designe en skræddersyet lagerløsning, der passer til dine behov og præferencer.

Læs mere om Design og Rådgivning
Systemlevering

Gør brug af vores unikke erfaringer inden for byggeri og projektledelse

For at sikre en problemfri byggefase har hver kunde sin egen projektleder, der fungerer som kontaktorgan, og som vil koordinere alle leverings- og byggeaspekter. Med årtiers erfaring inden for automatisering af lagre giver vores projektstyring dig forudsigelighed og sikkerhed under byggemodningen, konstruktionen, installationen, konfigurationen, testningen og overdragelsen – og sikrer en problemfri proces fra start til slut.

Læs mere om systemlevering
Træning

Få mest muligt ud af dit AutoStore-system med vores effektive medarbejdertræning

Vi stræber efter at give værdi og succes til vores kunder og tilbyder derfor omfattende undervisning i AutoStore, software og løsninger til håndtering af materialeflow. Kompetence og ekspertise er afgørende faktorer for at opnå succes, og vi inviterer udvalgte medarbejdere til at få yderligere uddannelse for at blive superbrugere.

Læs mere om træning og uddannelse
Service og support

Få adgang til vores support og proaktive service for at maksimere din oppetid

Det er afgørende for os, at du får succes, og vores dedikerede supportteam står altid klar til hjælpe dig på enhver måde samt hjælpe dig med at lokalisere områder, hvor der er plads til forbedring og vækst. Vores fokus på god og tilgængelig support kombineret med et proaktivt serviceteam gør det løbende muligt for os at forlænge udstyrets levetid, øge produktiviteten og maksimere dit samlede overskud. Vi er stolte af at være en af de mest tilgængelige og servicemindede virksomheder i branchen.

Læs mere

Find ud af, hvordan vi kan give dig en konkurrencefordel med AutoStore og vores lagerautomatisering

Kom i kontakt med os i dag