Bliv BÆREDYGTIG

Element Logic kan hjælpe med at reducere dit CO2-aftryk

Traditionelle varelagre er designet ud fra et medarbejderperspektiv – fra brugen af rum til lys- og temperaturstyring. Element Logics automatiske varelagerløsninger giver mulighed for arealbesparende og energibevidste alternativer.

 

1. Reducér udgifterne til el

Robotter har ikke brug for lys eller varme for at passe deres arbejde. Ved at slukke for lys og sænke temperaturen er det lykkedes flere af vores kunder at reducere deres strømudgifter med 75 %.

 

 

2. Øg energieffektiviteten

AutoStore-robotterne kører på genopladelige batterier og generer en stor del af deres eget strømforbrug, som leverer strøm tilbage til batterierne. 10 AutoStore-robotter bruger den samme mængde energi som en støvsuger og kan nemt køre på solenergi.

 

 

3. Forbedr arealudnyttelsen

Element Logic udvikler arealbesparende AutoStore-løsninger, som tager højde for fysiske barrierer i varelagre af enhver størrelse. Det har gjort det muligt for vores kunder at øge deres lagerkapacitet og samtidig reducere deres generelle pladsbehov med op til 75 %.

 

 

4. Reducér affaldsmængderne

Opbevar produkter i stedet for affald. I partnerskab med vores kunder udvikler vi varelagerprocesser og -systemer til håndtering og genanvendelse af affald.

Ønsker du at vide mere om disse og andre fordele?

AutoStore benytter sig af bæredygtige teknologier; det er strategisk designet til at inkludere få komponenter.

Læs mere om AutoStore her