Et nyt logistikkoncept blev en succes for TTI, Inc.

I 2018 udvidede TTI, Inc. sit eksisterende distributionscenter i Maisach-Gerlinden nær München, hvor de investerede i et automatiseret lager- og pluksystem. Systemet – leveret af Element Logic – hjalp TTI, Inc. med mere end tredoble deres lagervolumen.

TTI, Inc. blev stiftet i 1971 i Fort Worth / Texas, USA, og udvidede sin forretning til Europa i 1992. Det er verdens førende autoriserede distributørspecialist, som tilbyder passive, elektromekaniske, diskrete strømforsyninger og sensorkomponenter. Virksomheden er i dag placeret på mere end 100 lokationer i Europa, Nordamerika, og Asien. Med sin position som førende på det globale marked er plads, energi og omkostningseffektivitet afgørende succesfaktorer for TTI, Inc. Dog var flaskehalse i lagerkapaciteten såvel som lange gåafstande og lang behandlingstider en voksende udfordring i det oprindelige distributionscenter.

Thomas Rolle from TTI and Michael Kawalier from Element Logic i front of AutoStore warehouse
Thomas Rolle, Vice President European Operations bei TTI (links) ist stolz auf die AutoStore-Anlage, an dessen Planung und Realisierung Michael Kawalier, Managing Director von Element Logic Germany (rechts) federführend beteiligt war. Eine Verdoppelung der AutoStore-Anlage von TTI ist bereits in der Planung.

AutoStore muliggør håndtering af 18 milliarder komponenter

For at øge den maksimale effektivitet og fleksibilitet og for at kunne reagere på fremtidige markedsudviklinger, besluttede TTI, Inc. sig for at implementere et nyt logistikkoncept, som blev udviklet og planlagt af Element Logic. Som et led i dette investerede TTI, Inc. ikke kun i udvidelsen af ​​det eksisterende distributionscenter.  Virksomheden erhvervede også nye bygninger, hvilket, ud over forskellige state-of-the-art logistiksystemer, også inkluderede et AutoStore-system leveret af Element Logic. Med et lager på et samlet areal på 43.000 kvadratmeter, er TTI, Inc. nu i stand til at håndtere 18 milliarder komponenter. Ud over en betydelig reduktion i gennemløbstiden kunne virksomheden også øge effektiviteten i alle henseender. “Med Element Logic har vi fået en erfaren partner på vores side, som gør det muligt for os at reagere fleksibelt på markedsudviklingen i fremtiden. Vores AutoStore fra Element Logic giver mulighed for optimal pladsudnyttelse, øger effektiviteten af ​​plukkeprocessen og er det ideelle system for os og vores planlagte vækst. Vi kan til enhver tid tilpasse systemet til vores behov ved at udvide nettet, porte og antallet af robotter,” siger Thomas Rolle, Vice President European Operations hos TTI, Inc.

Package on conveyer band inside TTI warehouse.
Die AutoStore-Anlage war nur ein Teil der von Element Logic geplanten Gesamtlösung über mehrere Gewerke

Kunne et automatiseret lagrings- og plukkesystem være relevant for din virksomhed?

Find ud af, hvordan Element Logic kan optimere dit varelagers ydeevne.

Kontakt os