Danmarks største AutoStore-installation leveret af Element Logic førte til 20 procents vækst

Proshop, en førende dansk webshop, sender 2.500 pakker om dagen fra sit hovedkvarter i Aarhus, Danmark. Som en af de første og i dag markedsledende e-handelsvirksomheder i Danmark, der forhandler over 130.000 forskellige produkter inden for en bred vifte af produktkategorier, er skalerbarhed og effektivitet nøglen til succes.

For yderligere at styrke sin konkurrenceevne investerede Proshop i en 1.080 m2 stor AutoStore-installation for derigennem at styrke virksomhedens effektivitet og lønsomhed i et meget prispresset marked.

En flåde af 40 AutoStore-robotter varetager i dag 80 procent af al materialehåndtering. Som et resultat af dette øgede Proshop sin varelagerplads med 75 procent sammenlignet med det tidligere manuelle varelager.

autostore

Årlig vækst på 20 procent gennem flere år

AutoStore-systemets skalerbarhed er udgangspunktet for yderligere vækst hos Proshop, eftersom virksomheden nu er i stand til hurtigt og nemt at udvide antallet af robotter, kasser eller porte baseret på vækstrater og behov.

Proshops varelagersystem har også en sorteringsløsning, pluk-og-pak-stationer samt eksterne udgående stationer. Helt overordnet gør det automatiserede varelager det muligt for Proshop kun at røre manuelt ved de pågældende emner to gange, fra emnet ankommer, anbringes på lager, plukkes, pakkes og er klar til distribution.

Til sammenligning var det tidligere påkrævet med 4-5 manuelle håndteringer. I dag har Proshop den hurtigste og mest stabile levering fra lager til kunde.

Allerede efter første år i drift har Element Logic bidraget til, at Proshop har øget sin toplinje med 30 % og fordoblet resultatet på bundlinjen.

Klar til det næste skridt?

Find ud af, hvordan Element Logic kan optimere dit varelagers ydeevne.

Kontakt os