Løft dit varelager til næste niveau med AutoStore®

AutoStore® er et unikt automatiseret robotlager (AS/RS), der passer til alle virksomheder inden for detailhandel, e-handel og distribution, som ønsker at øge effektiviteten, højne produktiviteten, reducere lagerpladsen og forbedre kundetilfredsheden.


Kontakt os for at lære mere om AutoStore

Forestil dig et lager, der sparer dig op til 80 % gulvplads, er skalerbart og tilbyder fleksibel kapacitet ved at lagre varer i stablede kasser betjent af højhastighedsrobotter. Det er det, du kan opnå med AutoStore.

Hvordan det virker

AutoStore-systemet indeholder batteridrevne robotter, kasser, operatørporte og et aluminiumsgitter. Kasserne er anbragt i gitteret, og hver ordre behandles med høj hastighed, hvor robotterne arbejder oven på gitteret for at føre kasser til og fra operatører ved de givne porte. AutoStore-systemet er fuldt tilpasset til din ledige gulvplads i enhver geometrisk form og størrelse, du måtte have brug for – både i eksisterende bygninger og nye. Derudover er systemet skalerbart og modulært.

Har du brug for ekstra opbevaring? Tilføj gitre og kasser. Har du brug for ekstra håndteringskapacitet? Tilføj robotter og operatørporte.

AutoStore® består af The Red Line system & The Black Line system, der tilbyder forskellige størrelser af kasser, højder og hastighed. Afhængigt af dine specifikke behov, kan Red Lines og Black Lines robotter operere uafhængigt eller i kombination med hinanden.

Resultater

Vi kan tilbyde det mest pladsbesparende og effektive robotlagersystem med en meget høj tilgængelighed og færre plukfejl. Samlet set vil AutoStore® forbedre din evne til at håndtere ordrer hurtigt og sikkert, hvilket giver dig en konkurrencemæssig fordel på markedet.

Element Logic – din foretrukne AutoStore udbyder

Som verdens første AutoStore®-distributør i 2003 er vi eksperter i AutoStore-systemer. Vores år som verdens eneste AutoStore-udbyder gav os en enestående indsigt i, hvordan man optimerer AutoStore-systemer.

Siden da er vi fortsat med at udvikle og levere industriens førende AutoStore-løsninger og ydelser, der er skræddersyet til industriens krav og kundernes behov. Gennem årene har vi oplevet, at vores kunder sparer en masse plads, øger deres lagereffektivitet, styrker lønsomheden og reducerer sine omkostninger som følge af AutoStore-systemet.

Bliv Bæredygtig

Traditionelle varelagre er designet ud fra et medarbejderperspektiv – fra brugen af rum til lys- og temperaturstyring. Element Logics automatiske varelagerløsninger giver mulighed for arealbesparende og energibevidste alternativer.

Læs mere om, hvordan Element Logic kan hjælpe dig med at reducere dit CO2-aftryk

Ofte stillede spørgsmål

Læs de mest ofte stillede spørgsmål for at få svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende AutoStore-systemet

Gå til FAQ

Bliv klogere på Red Line-systemet
Bliv klogere på Black Line-systemet

Udvidet lagerkapacitet uden behov for flytning. Øget ydeevne uden at skulle ansætte flere hænder.

Ønsker du at lære mere om, hvordan Element Logic kan optimere dit varelagers ydeevne?

Kontakt os