Passion skaber resultater

Passion. Engagement. Glæde. Tre ord, der opsummerer Element Logic som arbejdsplads.


Se ledige stillinger

Som en levende, travl, international virksomhed med høje ambitioner er vi villige til at yde en ekstra indsats – ikke kun for vores kunder, men også for vores medarbejdere.

Element Logic har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Benelux, Polen, Storbritannien og Frankrig.

Vores historie som en skandinavisk virksomhed afspejles i vores værdier og i vores organisationsstruktur. Vi værdsætter en arbejdsplads baseret på ærlighed og integritet og med let adgang til ledelsen. Dette gør det muligt for os at arbejde proaktivt sammen for at finde løsninger. På samme måde lægger vi stor vægt på en sund balance mellem arbejde og fritid, og vi opfordrer vores medarbejdere til at være fysisk aktive hver dag.

Som ansat ved Element Logic bliver du en del af et travlt internationalt miljø med masser af plads til udvikling og spændende karrieremuligheder. Vores professionelle udviklingsplatform Element Academy sikrer, at alle Element Logics medarbejdere har adgang til standardiseret træning i vores produkter, processer og værktøjer.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine karrieremuligheder hos Element Logic, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine karrieremuligheder hos Element Logic, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Ledige stillinger