Passion skaber resultater

Passion. Engagement. Pålidelighed. Tre ord, der opsummerer identiteten hos Element Logic.


Se ledige stillinger og ansøg nu

Som en levende, travl, international virksomhed med høje ambitioner er vi villige til at yde en ekstra indsats – ikke kun for vores kunder, men også for vores medarbejdere.

Hos Element Logic er kultur én af vores bærende drivkræfter. Det at have det sjovt på arbejde i henhold til mottoet ’ét team, én drøm’ er principper, vi ikke kun har nedfældet på papir – men som vi efterlever hver dag.

Element Logic er repræsenteret over hele verden. Vores historie som en skandinavisk virksomhed afspejles i vores værdier og i vores organisationsstruktur. Vi værdsætter en arbejdsplads baseret på ærlighed og integritet og med let adgang til ledelsen. Dette gør det muligt for os at arbejde proaktivt sammen for at finde løsninger. På samme måde lægger vi stor vægt på en sund balance mellem arbejde og fritid, og vi opfordrer vores medarbejdere til at være fysisk aktive hver dag.

Vi er ekstremt stolte af at blive certificeret af vores medarbejdere og Great Place to Work. Great Place to Work er en verdensomspændende medarbejdertilfredshedsundersøgelse. Troværdighed, respekt, fairness, stolthed og fællesskab er de fem dimensioner, der måles på, og de er vigtige indikationer på, hvordan vi som virksomhed lykkes med at tage os godt af vores medarbejdere og af vores kultur.

Som ansat ved Element Logic bliver du en del af et travlt internationalt miljø med masser af plads til udvikling og spændende karrieremuligheder. Vores professionelle udviklingsplatform Element Academy sikrer, at alle Element Logics medarbejdere har adgang til standardiseret træning i vores produkter, processer og værktøjer.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine karrieremuligheder hos Element Logic, kan du se vores ledige stillinger og ansøge nu.