Sikr din fremtidige konkurrencefordel med AutoStore

Som det hurtigste ordrehåndteringssystem pr. kvadratmeter på markedet tilbyder AutoStore den højeste lagertæthed for ethvert automatiseret lager- og hentningssystem (ASRS). AutoStore er en fleksibel og modulær robotløsning, der kan tilpasses din bygning og er let at udvide under drift, når din virksomhed vokser fra dit nuværende system.

Antal installerede løsninger:
375 +
AutoStore-partner siden
2003
Garanteret oppetid:
98 %
WMS-udviklere siden
1998
eManager siden
2006

Automatisering af dit lager gør, at dine medarbejdere håndterer ordrer hurtigt og sikkert – hvilket giver dig en konkurrencefordel på markedet. Med en løsning fra Element Logic garanterer vi færre plukfejl, kontinuerlig lagerkontrol, brancheførende tilgængelighed og ikke et enkelt fejlpunkt.

Synergierne mellem den skræddersyede AutoStore-hardware og vores specialiserede software, eManager, gør Element Logics komplette løsning unik.

"AutoStore er branchens bedste lagerautomatiseringssystem. Det kan passe ind, ligegyldigt hvor meget plads man har, og systemet har øget produktiviteten og kundetilfredsheden hos en lang række virksomheder."

— Lasse Vik, Product Manager AutoStore in Element Logic

Dette er AutoStore

Gitter

Aluminiumsrammen omkring lagerkamrene og robotterne. Gitteret er bygget, så det passer til din tilgængelige plads.

Robotter

Robotterne plukker og leverer varer på de smarteste tilgængelige ruter inden for gitteret, som beregnes af controlleren. De arbejder 24/7 og oplader sig selv, når det bliver nødvendigt. Element Logic tilbyder både røde og sorte linjerobotter. Kontakt vores eksperter for at høre, hvilken model der passer til dine behov.

Kasser

De langtidsholdbare lagerkamre opbevarer din beholdning. Databasen har til enhver tid fuldstændig kontrol over indholdet i hvert lagerkammer. Lagerkamrene kan opdeles i forskellige rum.

Controller

AutoStore-kontrolcentret kontrollerer konstant netværket og infrastrukturen i dit lager. Det er også her, logning af din beholdning og dine robotter udføres i realtid.

Ports

Portene leverer de plukkede varer til operatøren til videre håndtering. Vores ConveyorPort med transportbånd er en god løsning for de fleste kunder, men for dem med mere komplekse behov kan vi også tilbyde CarouselPorts, SwingPorts eller RelayPorts.

Smart lagerautomatisering med AutoStore

Et AutoStore-lager optimerer sig løbende under driften. Varer, der ofte bliver efterspurgt, placeres automatisk i gitterets øvre lagerkamre, hvilket gør tilgangstiden kortere. Sammenlignet med et manuelt lager er plukkeydelsen ti gange højere med AutoStore.

Virksomheder er ofte i tvivl om, hvorvidt de bør investere i automatisering, da de er usikre på, hvor kompleks og udfordrende det er i brug. Som udbyder af automatiseringssystemer gør Element Logic installation, onboarding og betjening så let som muligt.

"”Det føltes trygt, at de var til stede under hver projektfase. Deres medarbejdere deltog i alle byggemøder samt alle workshops og hjalp os også i flytteperioden. Og de bidrog med smarte løsninger hvert trin på vejen”"

— Rolf Inge Danielsen, Logistics Director, Berggaard Amundsen

Medarbejderfordele ved automation

Automatisering fremmer en ergonomisk arbejdsplads. Det har vist sig at reducere psykisk og fysisk stress, forbedre arbejdsmiljøet betydeligt og gøre dine medarbejdere mindre sårbare over for arbejdsrelaterede skader. De lave uddannelseskrav og brugergrænsefladens lave kompleksitet påvirker også personalets indsættelse positivt.

Når man investerer i automatisering, handler det ikke om mennesker eller robotter – det handler om mennesker og robotter. Antallet af robotter er let at opskalere, når det er nødvendigt, især i højsæsonen. Dette betyder mindre stress, mindre overarbejde og færre ugunstige arbejdstimer for dine medarbejdere. Du bliver også mindre afhængig af midlertidige ansættelser, hvilket giver dig flere ressourcer til at investere i det personale, du allerede har.

Læs her, hvordan et AutoStore-robotanlæg fra Element Logic har forbedret arbejdsmiljøet hos Sanistål.

Vores kundeudtalelser er vores største styrke

Hos Element Logic mener vi, at vores største styrke er, at vi altid sætter vores kunder først. Læs om nogle af deres oplevelser for at lære mere om processen fra et manuelt til et automatisk lager.

Vil du lære mere om, hvordan Element Logic kan optimere din lagerydelse?

Kom i kontakt med os i dag