Et førsteklasses eksempel på hvordan varelagerautomation tager logistik og e-handel til det næste niveau

Den hastigt voksende detailvirksomhed Boozt sælger 400.000 produkter til forbrugerne hver eneste måned, og antallet fortsætter med at vokse. For at kunne honorere kundernes krav valgte Boozt Element Logic som systemintegrator af varelagerautomation i form af Element WCS® og AutoStore®.

”Vores samarbejde med Element Logic har været forrygende, og det er kun naturligt, at vi fortsætter ned ad denne vej sammen,” siger COO i Boozt, Niels Hemmingsen.

Varelagerautomation til fremtiden

Boozts og Element Logics fælles mål har været at øge begge virksomheders konkurrenceevne ved at integrere varelagerlogistik og e-handel.

Boozt valgte at implementere Element WCS® og AutoStore® på grund af systemets praktiske fordele, eksempelvis muligheden for at integrere forskellige systemer som ERP, WMS og Element WCS®. Systemet kan desuden udvides efter behov uden at indstille den daglige drift.

Effektivitetsboost

Boozt installerede i første omgang AutoStore®-systemet på sit centrale varelager i Ängelholm, Sverige, i marts 2017. Når den igangværende AutoStore-udvidelse er færdig, vil det være verdens største AutoStore-installation med sine 500 robotter og 500.000 containere.

”Vi har været i gang med vores AutoStore siden slutningen af marts 2017 med meget løfterige resultater. For at fortsætte det gode arbejde vil vi sammen med Element Logic kigge på at udvide vores eksisterende AutoStore,” siger Niels Hemmingsen.

Integrationen af Element WCS® med Boozts egen ERP-system har vist sig at være en dediceret løfteraket for den online modeforhandler i form af forbedret arbejdsflow, kundetilfredshed og leveringstid.

Takket være AutoStores unikke og komprimerede design har opgraderingen generelt reduceret behovet for lagerplads med en faktor fire.

En virksomhed i konstant vækst

På bare syv år har Boozt handlet for over 200 millioner euro. Virksomheden oplevede yderligere vækst i 2018, da varelageret blev udvidet.

”God support og dialog er vigtigt, når man automatiserer. Vores samarbejde med Element Logic sikrer, at vores robotter altid fungerer 24/7,” siger Niels Hemmingsen.

 

Boost din effektivitet

Find ud af, hvordan Element Logic kan optimere dit varelagers ydeevne.

Kontakt os