Administrer dit automatiserede lager med eManager

For at maksimere din automatiserede lagereffektivitet, reducere driftsomkostningerne og forbedre kundetilfredsheden har vi udviklet vores egen software – eManager. Det er portalen til alle de oplysninger, du har brug for, for at optimere din drift og til at forberede dig på vækst.

eManager har en brugervenlig grænseflade med indbygget AutoStore-operatørassistance. Med eManager har du hele tiden produktplaceringskontrol, lagerstyring, tilpassede processer til modtagne varer, returhåndtering, genopfyldning og plukning. Dine medarbejdere får grundig oplæring i optimeret brug af eManager.

Integreres let med dit nuværende WMS-system

Softwaren kan implementeres hurtigt med dit eksisterende lagerstyringssystem (WMS). Integrationen kan udføres via vores standardindstillinger for hurtig ROI eller tilpasses af vores ekspertteam, så de passer til dine behov og præferencer. Kombinationen af en konfigurerbar, standardiseret platform gør det muligt for eManager at udvikle sig og fortsat opfylde kunde- og markedskrav.

"eManager er hjernen bag AutoStore, hvilket effektiviserer det og gør, at alle dine lagerkomponenter kommunikerer med hinanden, så der opnås en optimeret arbejdsgang."

— Theresa Marin Tantillo, Solutions Architect, Element Logic.

Udviklet af den bedste AutoStore-viden

Element Logic er den originale AutoStore-partner, og for at udvikle den perfekte software til AutoStore gjorde vi brug af vores mangeårige erfaring, viden og strategiske engagement. Denne ekspertise har resulteret i software, der øger nøjagtigheden, produktiviteten og håndteringen for vores kunder væsentligt.

En af eManagers betydelige styrker er evnen til at prioritere enestående opgaver på effektiv vis. Det opretter automatisk et fleksibelt og dynamisk køsystem til håndtering af bølgeplukning, batchplukning, returnerede og højfrekvente produkter og meget mere – alt efter dine behov.

Software, du kan regne med

eManager er udviklet til at sørge for en langsigtet tilpasningsevne, der kan modstå brancheændringer. Det er stabilt, skalerbart og understøtter mobil-, server- og skybaserede tjenester.

Vores integrerede supportteam er eksperter i både eManager og AutoStore og står til rådighed, hvis der opstår problemer, eller hvis du har spørgsmål. Supportteamet kan også give dig en månedlig, avanceret rapport over service- og vedligeholdelsesdiagnosticering.

Vil du lære mere om, hvad eManager og lagerautomatisering kan gøre for din virksomhedsdrift?

Vil du lære mere om, hvad eManager og lagerautomatisering kan gøre for din virksomhedsdrift?

Kontakt os i dag