Optimering af materialeflow til og fra AutoStore

Hos Element Logic hjælper vi kunderne med at optimere håndteringen af deres ordrer. Vi tilbyder end-to-end-løsninger og optimering af vareflowet rundt om AutoStore®.

Uanset dit varelagers størrelse er optimering af vareflow afgørende for din konkurrenceevne. Vi hjælper med at sikre, at hvert trin på varernes rejse gennem dit automatiserede varelager, er optimeret i forhold til processerne i AutoStore – det sikrer effektivitet, et sikkert arbejdsmiljø og muligheden for løbende at opskalere kapaciteten uden nødvendigvis at øge antallet af medarbejdere.

Hos Element Logic tilbyder vi at optimere og forbedre dit vareflow med materialeflowhåndteringsløsninger til AutoStore – både før og efter dit AutoStore-robotlager. Vi tilbyder. Vores løsninger er skalerbare, så de løbende kan tilpasses din virksomheds situation for optimal lønsomhed. Håndteringen af materialeflow er et kerneelement i end-to-end-løsningen for at optimere den indgående og udgående varestrøm.

"Nærmest uanset branche har både større og mindre virksomheder stor gavn af et serviceeftersyn af deres processer og vareflow. Takket være vores ekspertise og erfaring hjælper vi vores kunder med at designe et optimalt workflow, der sikrer så god udnyttelse af AutoStore som muligt."

— Christoffer Müller, Business Logistics Consultant i Element Logic.

Sådan skalerer du dit vareflow til vækst

Hos Element Logic skræddersyr vi en løsning til dig ud fra dine behov og dit varelagers kapacitet. Typiske standardløsninger omfatter f.eks.:

  • Transportbånd til at optimere varestrømmen fra levering til AutoStore og fra AutoStore-plukporten til transportområdet
  • Automatiske kartonhejsere og -lukkere
  • Øvrige emballeringsmaskiner til kartoner eller poser
  • Etiketteringsmaskiner
  • Sorteringssystemer til udgående ordrer og intern distribution på lageret
  • Banestyring via MFC software

I kombination med AutoStore og vores eManager-softwareløsning kan vi med udgangspunkt i kundernes processer designe et pålidelig og effektivt vareflow, som danner fundamentet for yderligere vækst.

"Vi designer vareflowhåndteringsløsninger, der er i øjenhøjde med vores kunder. Et optimeret vareflow er selve forudsætningen for at kunne opskalere sin logistik til mere vækst."

— Flemming Kronhøj, Business Logistics Consultant i Element Logic.

Vil du læse mere om materialeflowshåndtering og AutoStore – leveret af Element Logic?

Kontakt os i dag