Øg automatiseringsgraden og boost dit overskud

eOperator er robotarmen fra Element Logic, der er drevet af maskinlæring. Det er bevist, at den virker med AutoStore og betragtes generelt som fremtiden inden for logistik.

eOperator muliggør automatisk håndtering af varer, der er gemt i AutoStore, ved at kombinere den prisvindende RightPick-plukteknologi fra RightHand Robotics med software fra Element Logic. Når AutoStore leverer en vare, plukker robotarmen den og opfylder kundeordrer med høj hastighed og opnår dermed et højt ROI. Den kan plukke og placere tusindvis af produkter, og ved at eliminere alle menneskelige fejl får dine kunder, hvad de har bestilt – hver gang.

Robotarmen kan integreres med AutoStore, eManager og alle andre slags lagerstyringssoftware.

Robotarme - et nyt niveau inden for automation

eOperator er den medarbejder, der aldrig bliver træt, som kan arbejde i mørket uden varme, og som aldrig har brug for en sygedag. Dens “hjerne” kører på en kraftfuld grafisk processeringssenhed (GPU), designet til at behandle enorme mængder data hurtigt. Den bruger maskinlæring til at udføre alverdens forskellige opgaver. Lidt efter lidt lærer den, hvordan man samler ting op i forskellige størrelser og former på den mest effektive måde. Den erstatter ikke de menneskelige medarbejdere – den samarbejder tværtimod med mennesker for at sikre et rentabelt og optimeret workflow.

Med eOperator falder antallet af menneskelige touch points dramatisk, og flowet fra lageret til kunden bliver mere effektivt. For dine medarbejdere betyder det, at de kan arbejde smartere, ikke hårdere. Deres arbejdsdag bliver mere ergonomisk, og deres ansvarsniveau er højere.

"Brug af RightPick-teknologien som plukningssystem for at øge et automatiseret lagers effektivitet er et af de bedste eksempler på maskinlæring, der gør sin entré hos intralogistikindustrien. Dette er automatiseringens fremtid."

— Sutharshan Nadarajah, Technology Director, Element Logic

Sådan fungerer det

eOperator består af robotarmen, et kamera, der fungerer som øjne, og en griber med sugning og bevægelige fingre. Teknologien i eOperator kan udregne den hurtigste måde at plukke en vare – på blot et splitsekund. Denne tilpasningsevne til indlæring og fremskridt gør eOperator unik og forbedrer din AutoStore-løsning.

Robotarmen leveres også med en brugervenlig grænseflade, et operationelt dashboard og en serviceportal. Den er designet til at samarbejde med mennesker, hvilket giver den maksimal fleksibilitet. For at sikre, at eOperator fungerer, som den skal, har du adgang til statistisk indberetning i realtid.

eOperator er designet og udviklet af Element Logic og er blevet integreret hos vores kunders AutoStore-lagre. Kontakt os i dag for at se, hvordan og hvornår vi kan løfte dit lager til det næste automatiseringsniveau.

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag

 

Se eOperator i brug:

Solar automatiserer sit varelager med en AutoStore-løsning fra Element Logic.

Læs casen