Element robotløsninger til AutoStore®

Øg dit automationsniveau, reducer dine driftsomkostninger og øg din virksomheds samlede overskud med et automatisk robotplukkesystem.


Kontakt os for mere information

Kombinér AutoStore med robotpluk

Element Logic er gået sammen med den amerikanske robotvirksomhed Robotics (RHR) om at lancere et kommercielt pilotprojekt, som forbedrer AutoStore-systemerne ved at kombinere Element Logics software til styring af AutoStore med RHR’s RightPick robotpluksystem. Efter tålmodige tests og videreudvikling af prototyper er løsningen i dag en del af Element Logics portefølje af løsninger.

Sådan virker det

RightPick er en robotarm med kameraøjne og en griberhånd med fingre og sugekop. Den bruger data og maskinlæring til at udføre forskellige opgaver og kører på en kraftig grafisk enhed (GPU), som er designet til at behandle enorme mængder data på kort tid.

 

Hvad du får

  • En brugergrænseflade til AutoStore og RightPick
  • Indbygget operatørhjælp til at udføre opgaver
  • Produktplacering og lagerstyring
  • Administration af AutoStore put-away og plukkeprocesser
  • Operationelt dashboard og serviceportal
  • Integration med ERP/WMS og en række forskellige materialeflowhåndteringssystemer

Resultater

Ved at kombinere vores software med RHR’s RightPick robotplukkesystem gør vi det muligt for vores kunder at udvide deres AutoStore-systemer og derigennem øge deres automatiseringsgrad, reducere driftsomkostninger og øge det samlede overskud.