Detaljeorienteret og pålidelig

Vi har leveret topmoderne lagerløsninger i over 35 år. Vores erfaring inden for automatisering har givet os den nødvendige viden og ekspertise til at bygge rentable og skalerbare løsninger, der vil holde i årtier.

Djævelen ligger i detaljen, hvad angår samlingen af en rentabel AutoStore-løsning. En afgørende del af at opnå et vellykket resultat er at måle gitteret korrekt og installere de første par aluminiumssøjler.

På grund af denne afgørende fase bruger vi altid monteringshold, der har omfattende erfaring med at bygge AutoStore-gitre. Efter dette trin er resten af gitteret nemt sammensat ligesom et avanceret LEGO-sæt.

Gennem hvert trin under konstruktionen har din dedikerede projektleder fuld kontrol over alle leverancer, hvilket sikrer, at alt ankommer til tiden. Projektlederen er dit kontaktorgan og vil løbende holde dig opdateret i forhold til processen.

""Selv efter mange års drift har Element Logic ikke haft nogen væsentlige forsinkelser under leveringen af et projekt. Vores kunder sætter stor pris på denne ansvarlighed i en forandringstid."

— Nils Grille, Project Manager, Element Logic Norway

Din lagerautomatisering

For at optimere håndteringen af materialeflow designer og leverer vi også integrerede transportbåndsløsninger, der øger dit varelagers automatiseringsniveau. Transportbåndssystemet bringer ordrerne fra AutoStore til læsseramperne og tager sig af affald og genbrug.

Andre dele af lagerautomatiseringsløsningen kan også omfatte emballeringsmaskiner til kartoner eller poser, sorteringssystemer til udgående ordrer og intern distribution på lageret.

Når lagerløsningen leveres, udfører vores idriftsættelsesteam omfattende tests og simuleringer ud fra mulige scenarier. På denne måde kan du være sikker på, at løsningen matcher designprocessens estimerede tal for kapacitet og effektivitet.