Din virksomhed er tryg i vores hænder!

Vores dedikerede supportteam er klar til at sikre, at du og din virksomhed opnår det bedst mulige output fra jeres AutoStore og eManager.


Kontakt os for at få mere information

Vi har stor erfaring i at hjælpe vores kunder med vedligehold, support, service og træning i anvendelse af udstyr. At være betroede rådgivere for vores kunder betyder, at vi leverer en service, som går ud over vores kunders forventninger. Fordi vores største motivation er jeres resultat!

Kundeservice

Vores meget kompetente supportteam er en af de største fordele ved at være Element Logic-kunde. Vi kan hjælpe dig via weblink, e-mail eller telefon, når du har brug for hjælp. Og vi er stolte af at være et af de mest tilgængelige og servicemindede virksomheder i branchen. Vores ansatte har omfattende erfaring med at håndtere mange typer af support og spørgsmål i relation til AutoStore, eManager og alt tilhørende udstyr, herunder også ændringer i systemopsætninger og fejlrettelser.

Service og vedligeholdelse

Hos Element Logic er vi glade for at være din foretrukne AutoStore®-specialist. Vores egne serviceteknikere hjælper dig med at betjene og vedligeholde dit AutoStore-system på den mest effektive måde. En af vores konkurrencemæssige fordele er vores erfaringsdrevne evne til at udføre vedligehold proaktivt og hvor og når, der er brug for det. Vores teknikere kan udføre planlagt vedligehold on-site uden af forstyrre den daglige drift. Dette skyldes det pålidelige og fleksible design af AutoStore®. Vi monitorerer løbende vores kunders system og dets effektivitet.