Med hjælp fra Element Logic opnåede EET Group en 75 procents forøgelse i lagerkapacitet

Som Europas førende leverandør af IT-tilbehør sender EET Group mere end 6.000 ordrer om dagen. Med en gennemsnitlig årlig vækstrate på 20 procent var virksomheden på udkig efter en automatisk varelagerløsning, der kunne øge effektiviteten og skalerbarheden.

Virksomhedens søgen efter et automatisk varelager førte EET Group til Element Logic og en investering i en AutoStore-installation på totalt set 44 robotter, 10 porte og 60.000 AutoStore-kasser, hvilket gør anlægget til en af de to største Autostore-installationer i Danmark.

Ekspansion uden at gå på kompromis med væksten

”Element Logic lovede os, at vi kunne gå i luften med AutoStore inden for 100 dage efter kontraktunderskrivelsen, og det lykkedes! I fremtiden vil vi udbygge vores AutoStore for at understøtte vores voksende forretning. Jeg ser frem til at udvikle vores AutoStore® i samarbejde med Element Logic for at sikre fantastisk kundeservice og effektivitet,” siger Tom Kjærulff, Supply Chain Director hos EET Group.

I dag håndterer anlægget mere end 1 million produkter og er en nøglekomponent i EET Groups bestræbesler på at maksimere sin kundeservice og effektivitet.

En anden afgørende faktor er AutoStores® skalerbarhed, der gør EET Group i stand til kontinuerligt at udvide varelagerets størrelse uden at gå på kompromis med vækstraterne. Et eksempel på det er udvidelsen af EET Groups AutoStore®-installation, som Element Logic færdiggjorde på bare fem uger med stort set ingen nedetid.

EET Group forventer at udbygge systemet yderligere i de kommende år.

Vil du have mere ud af din lagerplads?

Find ud af, hvordan Element Logic kan optimere dit varelagers ydeevne.

Kontakt os