8 myter om lagerautomatisering

Vil du vide mere om, hvordan automatisering kan gavne din forretning? Lad os gøre dig klogere på, hvad der er myter – og hvad der er fakta

Et stigende antal virksomheder ønsker at automatisere deres varelagre for at øge deres konkurrenceevne. Alligevel bliver automatisering ofte mødt med skepsis i bestyrelseslokalet.

– Med så en stor investering – måske den største, en virksomhed nogensinde har foretaget – er det naturligt at være skeptisk og bange for potentielle risici. Men skepsis er ofte baseret på myter, som ikke holder vand, siger Dag-Adler Blakseth, CEO i Element Logic.

Det er derfor, vi har udarbejdet dette whitepaper; for at tilbagevise nogle af de hyppigst forekommende myter om lagerautomatisering. Vi tror på, at dokumentet vil give dig den indsigt, som du behøver for at kunne træffe den bedste beslutning vedrørende fremtiden for dit varelager.

I dette whitepaper vil du blandt andet blive klogere på:

  • Kompleksitetsniveauet for automatisering
  • Hvordan du sikrer dig økonomiske fordele ved automatisering
  • Hvorvidt du skal bygge et nyt varelager eller kan optimere dit eksisterende varelager
  • Hvordan AutoStore fungerer
  • Hvordan automatisering påvirker din arbejdsstyrke
  • Hvilke industrier, automatisering er velegnet til

Bæredygtig intralogistik og automation

Essensen ved god intralogistik er at gøre det lettere at flytte og forbruge varer hurtigt. Men kan god intralogistik også være bæredygtig? Det undersøger vi i vores seneste whitepaper.

Download vores whitepaper

Frigør dit varelagers fulde potentiale med AI

I dette whitepaper deler vi vores indsigt i, hvad der skal til for at få succes med automatiserede arbejdsgange, og hvordan mennesker og robotter kan arbejde sammen for at opnå produktivitet og vækst.

Download whitepaper

Optimering via data: Det næste skridt inden for lagerautomation

For at vækste og forblive konkurrencedygtig skal du kunne forudsige, hvad der er på vej og hvordan, du vil reagere. For at kunne gøre det, er du nødt til at begynde at udnytte dit varelagers skjulte data bedre.

Download