Optimering via data: Det næste skridt inden for lagerautomation

For at vækste og forblive konkurrencedygtig skal du kunne forudsige, hvad der er på vej og hvordan, du vil reagere. For at kunne gøre det, er du nødt til at begynde at udnytte dit varelagers skjulte data bedre.

De skjulte data fra din varelagerdrift kan levere brugbare indsigter i forhold til kapacitetsplanlægning, forebyggende vedligehold, transportplanlægning og det at sikre dine medarbejderes motivation.

”Data er det gemte guld i ethvert varelager. Det er på tide, at vi udnytter dem,” siger Sutharshan Nadarajah, teknologichef i Element Logic.

I dette whitepaper giver Sutharshan Nadarajah dig et indblik i, hvordan intralogistik bevæger sig ind i fremtiden via datadrevne løsninger, og hvordan du holder dig ajour med de nyeste udviklinger.

Dette whitepaper vil give dig indsigt i:

  • Hvordan en datadreven fremtid vil se ud indenfor intralogistik.
  • Hvor du kan opsamle værdifulde data henne i din lagerdrift.
  • Hvordan du sikrer, at du investerer i de rigtige softwareløsninger.
  • Hvordan du udnytter data optimalt.
  • Eksempler på hvordan du kan optimere driften af dit varelager via beslutninger baseret på valide data.
  • Element Logic’s software økosystem

 

Dette whitepaper er tilgængeligt på engelsk, og det er gratis at downloade.

Frigør dit varelagers fulde potentiale med AI

I dette whitepaper deler vi vores indsigt i, hvad der skal til for at få succes med automatiserede arbejdsgange, og hvordan mennesker og robotter kan arbejde sammen for at opnå produktivitet og vækst.

Download whitepaper

Beregn din ROI med Element Logic

Der er mange fordele ved lagerautomatisering. Du sparer plads, får mere tilfredse kunder, og dine medarbejdere får en bedre arbejdsdag. Men hvad er den økonomiske gevinst?

Download

Tre nye tendenser, som påvirker intralogistik

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan branchen udvikler sig over de kommende år? Efter at have arbejdet med at optimere varelagres ydeevne i 35 år besidder vi en stor erfaring og forståelse for, hvilke løsninger der virker og hvilke løsninger, der ikke gør.

Download whitepaper