Verdens største AutoStore-distributør i 2020

Ingen anden virksomhed installerede flere AutoStore-anlæg end Element Logic i 2020. Det gør Element Logic til den største AutoStore-partner i verden, hvad angår installerede løsninger i 2020.

“Som den første officielle AutoStore-partner implementerede vi verdens første installation og har lige siden haft et langt og blomstrende forhold til AutoStore. Det er med stor stolthed, at vi kan fortsætte med at øge vores markedsandel og være den foretrukne AutoStore-ekspert i Norden og Europa”, siger Dag-Adler Blakseth, CEO hos Element Logic.

Ifølge de senest tilgængelige tal har Element Logic en markedsandel på cirka 90 procent i Norden og 30 procent i Europa.

Bringer AutoStore til Europa

Element Logic har opnået en enorm vækst over de sidste år og afsluttede 2020 med en omsætning på mere end 100 millioner euro – det bedste resultat i virksomhedens 35-årige historie. Med de komplette distributionsrettigheder for AutoStore i Europa har Element Logic udvidet og etableret flere nye landedivisioner i løbet af de sidste år. Foruden Frankrig, Polen, Benelux og Tjekkiet har virksomheden for nyligt åbnet et kontor i Spanien.

Leverede de første 10 AutoStore-installationer i verden

Element Logic er ikke kun den mest erfarne AutoStore-ekspert med hensyn til antallet af implementerede installationer, men også med hensyn til antal år i branchen. Som den første AutoStore-partner har Element Logic været en del af den innovative rejse ved at teste, designe og installere løsninger fra begyndelsen. I 2005 blev virksomheden Elotec den første i verden til at automatisere sit lager med AutoStore – et anlæg designet og leveret af Element Logic. Selv efter 16 år i brug fungerer AutoStore-systemet stadig optimalt.

Efter Elotec leverede Element Logic de næste ni AutoStore-installationer i verden, heriblandt den første AutoStore-installation uden for Norge i 2008.

#NUMMER 1 I VERDEN: Element Logic er den mest erfarne AutoStore-distributør i verden – både når det kommer til år i branchen og antallet af implementerede AutoStore-løsninger i 2020.

Læs mere om vores historie her

“Vi ser frem til at bygge videre på vores omfattende historie som AutoStore-ekspert og til at skabe lønsomme, automatiserede løsninger til endnu flere kunder i Europa i de kommende år,” siger Dag-Adler Blakseth.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Overvejer du at automatisere dit lager?

Kontakt os