Historien om Element Logic

Element Logic blev stiftet af de norske brødre, Dag-Adler og Kjell Blakseth i 1985.


Kontakt os i dag

Som nyetableret virksomhed begyndte Blakseth-brødrene at anvende softwaredrevne lodrette karruseller til optimering af lagerkapaciteten. Dette førte til udviklingen af Element Logics egen Warehouse Management System (WMS) software i 1998.

I 2003 blev Element Logic kontaktet af Jakob Hatteland, opfinderen af AutoStore® Automated Storage and Retrieval System (AS/RS). Det følgende år blev virksomheden verdens første officielle AutoStore-distributør og solgte sin første Autostore-installation samme år. Siden da har Element Logic været en af de vigtigste AutoStore-partnere på markedet, som har leveret både de mindste og den største AutoStore-løsning i verden.

Element Logic er i dag en af Europas førende systemintegratorer, som specialiserer sig i lagerautomatisering og intralogisitiske løsninger. Element Logic tilbyder smarte og rentable løsninger til tiden og til kundens behov.

Den dag i dag ledes Element Logic stadig af de to grundlæggere, Dag-Adler og Kjell Blakseth, med støtte fra en international ledelsesgruppe.

 

Vores vision

Med teknologi, passion og kompetence gør vi vores kunders varelagre til de mest effektive.

Vi bestræber os på at være en virksomhed, som sætter sig grundigt ind i at forstå og imødekomme vores kunders behov. Vores engagement i forhold til at opnå optimal lagerydeevne har altid drevet alt, hvad vi gør.

Vores mission

Gennem passion, kreativitet og erfaring hjælper vi vores kunder med at opnå succes i deres virksomheder – uden at skulle bekymre sig om lagerkapacitet.

Vi tror på, at glade og dedikerede medarbejdere er afgørende for at kunne levere løsninger af høj kvalitet og kundeservice til vores kunder. Hver dag udviser vi derfor vores dedikation til at skabe de bedst mulige løsninger.

Når vores kunder lykkes, lykkes vi.