E-handelskonferencen 2023

Mød Element Logic på E-handelskonferencen 2023

Vi glæder os til at deltage i E-handelskonferencen, der afholdes den 12. oktober i Øksnehallen i København. Her vil vi blandt andet præsentere en kundecase i samarbejde med thansen.

Element Logic er naturligvis med, når Dansk Erhverv den 12. oktober afholder Danmarks største konference inden for detail- og e-handel i form af E-handelskonferencen 2023.

Som verdens første og største AutoStore-partner ser vi frem til at bidrage til en udbytterig dag om aktuelle trends og tendenser inden for e-handel, og vi stiller naturligvis med et talstærkt hold.

Vi ser særligt frem til at præsentere en af vores mange stærke kundecases, nemlig thansens rejse med AutoStore fra Element Logic. Som de første i Danmark vil Bent Jensen og thansen nemlig nu til at bygge decentrale AutoStore-robotlagre ude i flere af thansens fysiske butikker for at sikre kortest mulig afstand mellem forbruger og lager. Samtidig er thansen på vej med et kommende centrallager på mere end 60.000 m2.

Alt dette – og thansens fantastiske rejse siden 1991 – vil ejer og grundlægger Bent Jensen fortælle meget mere om på E-handelskonferencen 2023.

Bredt konferenceprogram

Derudover kan man blandt andet se frem til 40 sessioner fordelt på seks faglige scener. Blandt årets temaer finder emner såsom B2B e-handel og e-eksport med særlig vægt på Omnichannel/Unified Commerce/Kanalstrategi/Data. Bæredygtighed og kunstig intelligens vil med garanti ligeledes blive to helt centrale emner.

Du kan læse mere om E-handelskonferencen 2023 her.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Skal vi gøre din logistik mere konkurrencedygtig?

Læs mere om vores løsninger og services her