Softwarebaseret lagerautomatisering

Din konkurrencefordel - i dag og i morgen

I årtier har vi udviklet softwareløsninger, der leverer værdi. Vores software-økosystem giver dig mulighed for at designe, eksekvere, drive og administrere end-to-end automatiserede lagerløsninger.

Vores softwarebaserede lagerautomatiseringsløsninger arbejder sammen om at levere en komplet lagerløsning. Ved at forene data fra vores egenudviklede softwareprodukter i kombination med tredjeparts-datakilder tilbyder vi dig et fuldt sammenkoblet økosystem af datadrevne softwareløsninger.

Element Logic er den første og største AutoStore-partner i verden, og for at udvikle de perfekte softwareløsninger til AutoStore har vi udnyttet årtiers viden og strategisk engagement. Denne ekspertise har ført til software, der markant øger din præcision, produktivitet og håndteringskapacitet.

Lær vores softwareløsninger at kende

Forvandler data til handlinger

eLogiq

Vigtige driftsdata har været gemt væk for længe. Det ændrer vi med vores dataplatform, eLogiq, som muliggør datadreven lageroptimering. eLogiq er en Microsoft Azure cloud-baseret SaaS-løsning, der indsamler, integrerer og behandler data fra flere kilder for at give dig værdifuld lagerindsigt samt analyser og forudsigelser.

Ved at kombinere data fra flere kilder giver vi dig mulighed for at undgå negative tendenser, se logistik-benchmarks og justere processer, så du kan optimere dit lager og forblive konkurrencedygtig.

eLogiq-dataplatformen muliggør et væld af datadrevne softwareprodukter og tjenester. Vi vil fortsætte med at udvide vores eLogiq-tilbud i de kommende år med det ultimative mål at gøre det muligt for vores kunder at opnå selvkørende, datadrevne varehuse.

Kontakt os for at lære mere om eLogiq
Hjernen i AutoStore

eManager

eManager er vores udførelses-, styrings- og kontrolsystem til AutoStore lagerhuse. Det lader dig vide, nøjagtig hvor dine produkter er placeret, og hvor meget du har på lager til enhver tid. eManager leverer indbygget operatørassistance til at udføre AutoStore-opgaver og giver dig mulighed for at integrere dine egne ERP/WMS og forsyningskædesystemer.

eManager optimerer og styrer AutoStore-lagerets ydeevne fra varemodtagelse til udgående processer og giver dig mulighed for at maksimere effektiviteten af dine AutoStore-lagerprocesser, øge produktiviteten, reducere omkostningerne og forbedre slutkundens tilfredshed.

Læs mere om eManager
Styr dit materialeflow ud over AutoStore

eController

eController er vores værktøjskasse-software til integration af automatiseret udstyr, herunder transportsystemer, kasseopstillere, pakkemaskiner og meget mere. Med eController er vi i stand til at tilbyde dig udvidet kontrol over bevægelsen af varer og ordrer ud over AutoStore.

Ud over at lette forbindelsen til en række automatiserede systemer, giver eController også mulighed for at skabe en visualisering af vores kunders varehuse, så vi kan simulere automatiserede lagerarbejdsgange. Dette gør det muligt at identificere områder, hvor vi kan teste nye løsninger og forbedre lagereffektiviteten for dig som kunde, hvilket sparer dig tid og penge.

Kontakt os for at lære mere om eController
Fremtiden for intralogistik

eOperator

Som den første virksomhed, der med succes har integreret stykplukning via robotter med AutoStore, er vi stolte af at have eOperator som en del af vores software-økosystem. Da det er drevet af maskinlæring, muliggør det automatisk plukning og placering af varer fra AutoStore-porte og anses for at være fremtiden for intralogistik.

Ved at inkorporere eOperator i din lagerdrift kan du opnå sikker og præcis plukning, omkostningseffektiv arbejdskraft og en strømlinet forsyningskæde med høje afkast og hurtig ROI.

Læs mere om eOperator

Et konkurrencedygtigt lager kører på software og data

Vores software-økosystem bestående af eLogiq, eManager, eController og eOperator giver dig mulighed for at fokusere på det, der virkelig gør en forskel for din virksomhed: lageroptimering og daglig drift.

Softwaren låser op for data, der identificerer flaskehalse og giver dig besked, når handling er nødvendig for at undgå negative tendenser.

Det giver dig også mulighed for at have kontrol over strømmen af ​​varer til, fra og inden for dit lager, og det giver dig muligheder for at forbedre din lagerdrift.

Dine datasæt er unikke, og vores software-økosystem sikrer, at du kan arbejde på den mest intelligente og effektive måde for at nå dine mål.

Kontakt os for mere information om, hvordan din lagerdrift kan drage fordel af vores software-økosystem.

Kontakt os for mere information om, hvordan din lagerdrift kan drage fordel af vores software-økosystem.

Kontakt os