Lancering af R5 Pro og R5+ Pro Robot

AutoStore lancerer nu sin seneste tilføjelse til R5-serien, R5 Pro og R5+ Pro Robot. De nye funktioner vil forbedre storskalaoperationer ved at frigøre plads til flere produkter på lageret, øge produktiviteten og reducere omkostningerne.

Den nye robot er særligt velegnet til store e-handelsvirksomheder, som har behov for et højt throughput samt virksomheder, der opererer med mange skift.

"Den allerede succesfulde, gennemprøvede og effektive R5-robotserie får en stor forbedring. Ny batteri- og ladeteknologi giver os mere produktivitet pr. robot, hvilket fører til færre ladestationer og reducerer den tid, det tager at oplade robotterne. Med disse opgraderinger får vores kunder et endnu mere effektivt system."

— Lasse Vik, produktchef for AutoStore hos Element Logic.

Vigtige funktioner:

  • Hurtig opladning: Den største opgradering er LTO-batterierne (lithium titanate oxide). Disse nye batterier giver mulighed for hurtig opladning. Med en opladningstid på 7 minutter kan robotterne arbejde i 180 minutter. Denne reducerede opladningstid øger de enkelte robotters tilgængelighed.
  • Forbedret produktivitet: Implementering af R5 Pro i store AutoStore-systemer muliggør en bemærkelsesværdig reduktion i antallet af nødvendige robotter på det samme net med op til 15% sammenlignet med brugen af en R5 Robot. Dette fører til mere effektiv routing og en forbedret systemeffektivitet.
  • Optimering af plads: Anvendelsen af LTO-batterier i den nye R5 Pro resulterer i færre nødvendige opladere, hvilket øger lagringsvolumen i nettet.
  • Energioptimering: Selvom AutoStore-robotter har et lavt energiforbrug, reducerer R5 Pro-robotter energiforbruget pr. robot takket være den hurtige opladning og lavere vægt pr. robot. I de travle timer, hvor energiforbruget er på sit højeste, reducerer R5 Pro dette energiforbrug drastisk med sine færre opladninger og mere effektive batterier.
Den nye R5 Pro og R5+ Pro fås i to størrelser. Til venstre ses R5+ Pro, som er designet til at passe til en 425 mm beholder, som er den største beholder på markedet.
Den nye R5 Pro og R5+ Pro fås i to størrelser. Til venstre ses R5+ Pro, som er designet til at passe til en 425 mm beholder, der er den største beholder på markedet.

Boozt, Nordens største online varehus, som også har det største AutoStore-system i verden, har testet den nye R5 Pro-robot på deres grid. Selvom det er for tidligt at forudsige effekten af de nye robotter, kan vi allerede se, at den nye R5 Pro har bevæget sig 50% længere sammenlignet med deres andre R5-robotter. Tobias Sjölin, CTO Fulfillment and Logistics hos Boozt, deler sine tanker om den nye tilføjelse til R5-serien: “Som en førende e-handelsvirksomhed er vi altid på udkig efter nye måder at optimere lagerdriften på. Vi er begejstrede for R5 Pro, den seneste tilføjelse til R5-serien, som vil give håndgribelige fordele til kunder med store AutoStore-systemer, der kræver hastighed.”

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Interesseret i den nye R5 Pro Robot?

Kontakt os