Lagerrobotterne i Hummels AutoStore-anlæg skifter selv batteri under drift

100 lagerrobotter fra Element Logic står for hovedparten af vareplukkene i Hummels nye kæmpelager i Padborg. Som den første virksomhed i Danmark har Hummel valgt at investere i innovative AutoStore Black Line-robotter, der selv skifter batteri under drift.

Hummel tager et logistisk og digitalt kvantespring af de større med sit kæmpe lager- og distributionscenter i Padborg.

En nøglekomponent er 100 AutoStore-lagerrobotter leveret af Element Logic, som står for langt størstedelen af lagerets varepluk.

Her har Hummel som den første virksomhed i Danmark valgt at investere i AutoStores Black Line-robotter. Takket være bl.a. innovativ batteriteknologi og større kasser er Hummel sikret den højest mulige effektivitet, idet robotterne selv skifter batteri og dermed kan køre 24 timer i døgnet.

Den største investering i Hummels historie

”Hummel er et brand, som alle danskere kender, og som de fleste af os har en tilknytning til fra barnsben. Det gør os derfor ikke mindre stolte over at være dem, der leverer det første danske Black Line-robotlager til Hummels nye lager. Fleksibiliteten og kapaciteten i Autostore er et godt match til den vækstrejse, som Hummel skal ud på, da AutoStore let kan udbygges og tilpasses væksten i forretningen” siger Nikolaj Bjørn Eriksen, adm. direktør i Element Logic Danmark.

Hummels højteknologiske lager- og distributionscenter skal servicere over 30 markeder og kommer til at brede sig over mere end 20.000 m2. Det får en ideel beliggenhed tæt på motorvejen og tæt på den dansk-tyske grænse. Med en investering på et trecifret millionbeløb er der tale om den største investering i Hummels historie.

"”Black Line-teknologien viste sig i sidste ende som den helt rigtige løsning for Hummel, da de større kasser gør det muligt at opbevare en højere procentdel af varerne i AutoStore-lageret. Det reducerer andelen af manuelle pluk og højner effektiviteten.” "

— Nikolaj Bjørn Eriksen, adm. direktør, Element Logic Danmark

Ifølge Nikolaj Bjørn Eriksen var robotternes høje hastighed og automatiske batteriskift to andre væsentlige kriterier for Hummel.

Element Logic er verdens største AutoStore-distributør målt på antal installerede anlæg i 2020 og 2021. I Danmark har Element Logic bl.a. leveret store robotlageranlæg til kunder som Proshop, Kids-world, Sanistål, T. Hansen og DSV Prime Cargo.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du læse flere nyheder?

Få flere nyheder fra Element Logic her.

Læs mere her