autostore

Black Line fra AutoStore: Næste skridt inden for lagerautomation

Black Line slutter sig til Red Line i porteføljen af prisbelønnede AutoStore-systemer. Med nye funktioner og banebrydende teknologier kan Black Line-systemet stå alene eller kombineres med den eksisterende Red Line.

AutoStore Automated Storage og Retrieval System (AS/RS), er den hurtigst voksende robotlagerløsning på markedet. De lancerer nu en ny linje med højere kapacitet og tophastighed – Black Line fra AutoStore er næste skridt inden for lagerautomation.

“Black Line er en ny gruppe af moduler udviklet som en forlængelse af AutoStores eksisterende Red Line-system. Med flere tekniske forbedringer sigter Black Line-løsningen efter højt krævende lagerautomatiseringsydelser, både i lagerkapacitet og håndteringseffektivitet,” siger Håvard Hallås, Element Logics Chief Sales Officer. Black Line-systemet omfatter den nye B1-robot, højere kassr, det nye Relayport operatørportdesign og meget mere.

Introduktion til B1-robotten

I en industri, hvor pladsen er altafgørende, benytter Black Lines mindre og lettere B1-robot et slankt, pladsbesparende hulrumsdesign. Derudover er B1-robotten designet til at håndtere større kasser (425mm) for at kunne rumme større produkter og mere effektiv stabling af længere genstande.

“Det fantastiske ved B1-robotten er, at den aldrig holder stille, ikke engang når den er under opladning. Smart batteristyring, som f.eks. BattPack udstødningsbakken, gør det muligt for robotten altid at have et opladet batteri, “siger Hallås.

Udover den nye B1-robot indeholder Black Line et nyt operatørport-design kaldet “Relayport”. Relayport bidrager til reduceret bakke-overførselstid og forbedret bakkeflow til operatøren, hvilket reducerer operatørens tomgangstid yderligere.

Kombineres problemfrit med Red Line

Black Line fra Autostore er næste skridt inden for lagerautomation og kan bruges som et selvstændigt system eller i kombination med Red Line-moduler.

“For Red Line-kunderne betyder det, at de også kan drage fordel af udviklingen af Black Line-modulerne, fordi det er muligt at kombinere moduler fra Red Line og Black Line. Red Line vil fortsat eksistere og videreudvikles, og i de fleste tilfælde vil den fortsat være den bedste løsning for mange af vores kunder,” siger Hallås og fortsætter: “Vi har arbejdet tæt sammen med AutoStore siden 2004 og er meget glade for at se udviklingen af nye produkter. Evnen til at udvikle vores software, gennemføre projekter og sikre glade kunder adgang til markedet er alt sammen baseret på den kompetence og erfaring, vi har opbygget siden 2004”.

autostore
AutoStore Black Line

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vide mere om AutoStore?

Vi har leveret både den mindste og største AutoStore-løsning i verden, og har vi god viden om, hvordan man kan skræddersy en løsning, der passer til dine behov.

Læs mere her