Element Logic mander yderligere op i Danmark

Element Logic styrker sin danske organisation med ansættelsen af både ny projektleder og to nye serviceteknikere. Efter et særdeles godt 2019 har Covid19-situationen i 2020 kun øget efterspørgslen på Element Logics robotlagerløsninger.

Mads Thingholm og Stephen Rolfsted

Element Logic styrker sin danske organisation yderligere.

Det sker med ansættelsen af en ny projektleder, Harry Toftum, som er tiltrådt i slutningen af september. Ansættelsen af Harry Toftum kommer i kølvandet på ansættelsen af to serviceteknikere i august måned.

”Vi har mange interessante ordrer og leads i bogen, og derfor har vi behov for at styrke vores organisation på flere fronter, herunder vores danske servicenetværk,” siger Nikolaj Bjørn Eriksen, administrerende direktør i Element Logic Danmark, der har dansk hovedkvarter i Odense.

Øget e-handel skaber nye automationsbehov

Hvor Harry Toftum skal være med i leveringsteamet som projektleder, skal de to nye serviceteknikkere, Mads Thingholm og Stephen Rolfsted, bidrage til at servicere Element Logics voksende portefølje af Autostore-robotlagre i Danmark.

Både Element Logic som koncern og Element Logic Danmark har oplevet solid vækst de senere år – ikke mindst på grund af den voksende e-handel, som skaber behov for mere fleksible og fremtidssikrede varelagerløsninger.

Her er AutoStore af Element Logic med sin specielle aluminiumsgitterkonstruktion og mobile robotter markedets mest fleksible lagerrobotløsning.

Grundlag for endnu større marked

Samtidig har Covid19-situationen og en voksende trend hen imod mere e-handel kun øget både B2B-virksomhedernes og B2C-virksomhedernes efterspørgsel på løsninger som Autostore.

– Robotløsninger som AutoStore var allerede inden Covid-19 inde i en positiv, opadgående udvikling – og den er blevet accelereret af den her krise. For nogle virksomheder skyldes det parametre som vækst og skalerbarhed, for andre handler det om at samle lagerlokationer og dermed spare plads. Og for de fleste handler det om at sikre leveringssikkerheden til deres kunder, siger Nikolaj Bjørn Eriksen.

Han ser kun markedet udvikle sig positivt for Element Logic de kommende år.

”Vi kan se, at vores løsninger er særdeles lønsomme for både større og mindre virksomheder. Vi har leveret robotlageranlæg med alt fra tre til godt 400 robotter i et anlæg, så med så stort et spænd mener vi absolut, at der er grundlag for et endnu større marked end i dag. Og det er også set i det lys, at vi nu styrker den danske organisation.”

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vide mere om Element Logic?

Læs mere om Element Logic her

Vores historie