Mød Element Logic Danmark på LogiMAT 2023

Du kan blive introduceret til nogle af branchens mest omfattende og højteknologiske lagerautomations- og softwareløsninger, når vi fra den 25. – 27. april deltager på LogiMAT i Stuttgart. Oplev blandt andet en omfattende totalløsning bestående af et AutoStore-robotlager, en eOperator-robotarm og selvkørende mobile robotter.

LogiMAT er en af verdens største messer inden for logistik og supply chain management, og når messen i år finder sted i Stuttgart fra den 25.-27. april, kan du møde flere medarbejdere fra Element Logic Danmark på Element Logics stand i Hal 1 på stand 1H21.

Her vil vores logistik- og lagerautomationsspecialister være til stede for at besvare spørgsmål, fremvise Element Logics forskellige løsninger og fortælle om konkrete usercases. Vi vil desuden have forskellige livedemonstrationer af vores løsninger gennem alle tre dage.

Oplev løsninger på fremtidens logistik

Ud over AutoStore-systemet glæder vi os til at fremvise blandt andet vores banebrydende robotplukløsning eOperator, som kan opleves i samspil med et AutoStore-robotlager og en autonom, mobil robot (AMR).

Som en ny tilføjelse til vores produktportefølje præsenterer vi desuden for første gang Dynamo 200 – en autonom, mobil robot fra Dynamo-serien fra vores samarbejdspartner og AMR-specialist Addverb Technologies. AMR Dynamo-serien består af fem modeller med en løfteevne på mellem 100 og 1.500 kilo, der således dækker en bred vifte af opgaver inden for intern transport.

Kontakt os

Vi glæder os til at deltage i LogiMAT 2023. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at mødes på messen og eksempelvis få en uforpligtende rundtur på vores stand.

Du kan sende en mail til sales@elementlogic.dk.

Læs mere om LogiMAT 2023 her: https://www.logimat-messe.de/en

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vide mere om Element Logic?

Skal vi hjælpe med at automatisere dit varelager?

Læs mere her