Element Logic lancerer mobile robotløsninger i samarbejde med Addverb Technologies

Element Logic integrerer nu Addverbs løsninger inden for autonome mobile robotter (AMR’er) i sin eksisterende portefølje - sammen med en flådestyringssoftwareplatform. Dette gør det muligt for vores kunder at reducere driftsomkostningerne og øge den samlede fortjening.

Partnerskabet med Addverb åbner nye muligheder for Element Logic for at tilbyde vores kunder yderst fleksible løsninger til varetransport samt konsoliderings- og sekventeringsbuffere før og efter plukkeprocessen fra et AutoStore-robotlager.

“Ved at bruge mobil robotteknologi kan vi hjælpe vores kunder med at forbedre interne processer, øge effektiviteten og tilbyde dem hurtigere og mere pålidelig ordrebehandling,” siger Hans-Jörg Braumüller, Group Design & Consulting Director i Element Logic.

En unik kombination

Addverb tilbyder en unik kombination af stationær og mobil logistikautomation og avanceret virksomhedssoftware. Virksomhedens ekspertise involverer levering af end-to-end lagerautomatiseringsløsninger baseret på Industry 4.0, Internet of Things (ioT) og robotteknologi. Addverb har leveret lagerautomatiseringsløsninger til virksomheder inden for dagligvarebranchen, herunder Unilever, Flipkart, Amazon, PepsiCo, Coca-Cola og Dabur.

“Vi er meget begejstret for at indgå i dette partnerskab med Element Logic og stolte over at arbejde sammen med en så prestigefyldt brancheaktør, der er anerkendt i hele Europa og globalt,” siger Pieter Feenstra, Addverbs administrerende direktør i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

“Vores evne til at følge med markedsefterspørgslen vil stige eksponentielt ved, at vi kan tilbyde en gennemført løsning, der kombinerer AutoStore med mobile robotter. Vi tror på, at den stærke portefølje og innovationsekspertise samt omfanget af ​​de ressourcer, vi puljer via dette partnerskab, vil give os mulighed for at skabe endnu mere værdi for vores kunder.”

Høj grad af fleksibilitet

Autonome mobile robotter er især kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet i projekter med et bredt vareflow. Robotterne styres af et intelligent flådestyringssystem med integreret sværmteknologi og lasernavigation i de enkelte AMR’er og kræver ikke foruddefinerede faste ruter. Robotten kan selv definere sin rute undervejs. Hvis der registreres en forhindring, justerer den sin rute for at navigere rundt om objektet.

”Efter en intensiv markedssøgning efter en partner, der kan understøtte Element Logic i internationale projekter, har Element Logic fundet en teknologisk veletableret og pålidelig partner i Addverb,” siger Håvard Hallås, Chief Commercial Officer i Element Logic, og tilføjer:

""Dette er et vigtigt skridt i vores bestræbelser på at tilbyde vores kunder en endnu stærkere konkurrencefordel ved at udvide porteføljen af end-to-end lagerautomatisering. Vi er spændte og ser frem til at vokse sammen med Addverb og de muligheder, partnerskabet vil bringe”."

— Håvard Hallås, Chief Commercial Officer

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vide mere om Element Logic?

Skal vi hjælpe med at automatisere dit varelager?

Læs mere her