Element Logic Danmark opnår Great Place to Work-certificering for andet år i streg

Element Logic Danmark har for andet år i træk opnået en Great Place to Work-certificering. Virksomheden er endda blandt de 10 bedst scorende virksomheder i Danmark.

Efter et travlt 2022, hvor Element Logic Danmark voksede fra 23 til over 30 medarbejdere og atter satte ny omsætningsrekord, har robotlagerspecialisten fra Fyn endnu en gang opnået en Great Place to Work-certificering – en internationalt anerkendt blåstempling af en virksomheds kultur og ledelse.

Element Logic Danmark anerkendes med certificeringen for at være en virksomhed, der i et år præget af ekstrem travlhed, mange nye ansigter i organisationen og flot udvikling på bundlinjen har formået at skabe en kultur, hvor de mennesker, der arbejder i virksomheden, bliver sat i forreste række.

Endda i en grad, så virksomheden er blandt de 10 bedst scorende af alle virksomheder i Danmark.

– Vi er naturligvis meget stolte over at have opnået endnu en Great Place to Work-certificering. Vi har oplevet stor vækst de seneste år, og der har været meget at se til, men vi er fast besluttet på at fortsætte med at skabe en positiv og støttende arbejdskultur, hvor såvel nye som gamle medarbejderne kan trives og udfolde deres potentiale. Medarbejderne er en afgørende faktor for vores succes, og vi føler os forpligtet til at investere i deres trivsel og udvikling, siger Nikolaj Bjørn Eriksen, administrerende direktør i Element Logic Danmark.

Et sjovt sted at arbejde

Great Place to Work-certificeringen er en global certificering, der vurderer og anerkender virksomheder, som formår at skabe en arbejdsplads med høj trivsel og engagement blandt medarbejderne. Certificeringen baserer sig på en omfattende medarbejderundersøgelse, der blandt andet måler medarbejdernes oplevelse af arbejdspladsen.

– Det er dejligt at få bekræftet, at vi som virksomhed formår at skabe en positiv og støttende arbejdskultur, hvor medarbejderne trives og føler sig værdsatte, selvom vi har travlt, siger Nikolaj Bjørn Eriksen.

Fortsat høj vækst

For Element Logic Danmark blev 2022 endnu et godt år, der byggede oven på den flotte vækst, virksomheden ligeledes oplevede i 2021. Alene i de sidste to regnskabsår har virksomheden fordoblet sin omsætning og er gået fra en dansk organisation på under 10 medarbejdere til i dag over 30.

I efteråret 2022 flyttede Element Logic Danmark til nye, flotte lokaler på Odense Havn.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Kunne du tænke dig at gøre karriere hos Element Logic?

Læs mere om vores historie her:

Læs mere her