Jollyroom investerer i en fuldautomatisk robotløsning leveret af Element Logic

Som én af de hurtigst voksende e-handelsaktører i de nordiske lande havde Jollyroom – der sælger produkter til babyer og børn online – brug for en ny løsning, der kunne hjælpe dem med at imødekomme kundernes krav om hurtig og sikker levering. Med sin nye lagerrobotløsning er virksomheden nu forberedt til at ekspandere yderligere i henhold til virksomhedens vækst.

”Vi arbejder konstant hårdt for at modernisere og strømline vores processer ved at erstatte gamle løsninger med nye. På den måde sænker vi vores håndteringsomkostninger, hvilket gør det muligt for os at tilbyde vores kunder endnu bedre priser,” siger Logistics Manager hos Jollyroom, Cecilia Olsson.

Hun fortsætter:

”AutoStore er også en gennemtænkt løsning fra et miljøperspektiv, idet de nye varelagre forbruger utrolig lidt energi. Derudover har varelagerrobot-løsningen mange ergonomiske fordele for vores medarbejdere såsom reducerede støjniveauer og ergonomisk designede pakkestationer,” siger Cecilia Olsson.

autostore

Implementering på rekordtid

Aftalen mellem Jollyroom og Element Logic blev underskrevet i foråret, og allerede i juli var varelageret blevet leveret og gjort klar til ibrugtagning.

”Implementeringen af Jollyrooms AutoStore skete på rekordtid. Hvis man har stor succes på salgsfronten, er logistikken nødt til at foregå hurtigt også. Det faktum, at Jollyroom med sin nuværende organisation opnåede dette på så kort tid, vel at mærke uden at det gik ud over andre aktiviteter, viser, hvor dynamisk en virksomhed det er,” siger Sales Manager hos Element Logic, Terje Skjølberg.

Gode erfaringer med Element Logic

CEO og aktiemajoritetsholder i Jollyroom, Ole Sauar, fortæller, at han har arbejdet med Element Logic ved adskillige tidligere lejligheder.

”Det her er anden gang, at jeg bygger et AutoStore-anlæg sammen med Element Logic. Første gang var i 2007 med vores tidligere virksomhed Komplett, som dengang blev den første e-detailvirksomhed i den nordiske region, der automatiserede sit lagersystem. Jeg har gode erfaringer med systemet og med Element Logic på grund af dets enkelthed, konkurrencedygtige pris og hurtige installation,” siger Ole Sauar.

”Ud over en utrolig effektiv fysisk installation skete integrationen mellem vores SAP-system og EWCS hurtigt og var godt implementeret,” fortsætter han.

På den anden side er Element Logic meget stolt af muligheden for at arbejde sammen med Jollyroom.

”På trods af det faktum, at vi begge konkurrerer på et presset marked med stor international konkurrence, har vi stærk vækst og succes. Effektiv logistik og tilfredse kunder er en vigtig succesfaktor for Jollyrooms ambitiøse ekspansion i Europa,” slutter Terje Skjølberg.

Interesseret i en fuldautomatisk robotløsning?

Find ud af, hvordan Element Logic kan optimere dit varelagers ydeevne.

Kontakt os