Tre nye tendenser, som påvirker intralogistik

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan branchen udvikler sig over de kommende år? Efter at have arbejdet med at optimere varelagres ydeevne i 35 år besidder vi en stor erfaring og forståelse for, hvilke løsninger der virker og hvilke løsninger, der ikke gør.

I de seneste to år har vi oplevet en enorm vækst og store forandringer inden for intralogistik. Ud over ny teknologi og innovativ last-mile levering oplever vi også, at kundeforventninger ændrer sig. Kunderne ønsker og forventer en hurtigere og mere præcis ordrehåndtering, og de vil have det nu.

For at forblive konkurrencedygtig er det nødvendigt at forstå de nye tendenser inden for branchen, så her kan du læse om tre nye tendenser påvirker intralogistik.

Derfor har vi lavet dette whitepaper. Her giver vi dig et overblik over de tre mest væsentlige tendenser inden for intralogistik og ordrehåndtering. Vi er overbeviste om, at disse tendenser vil spille en væsentlig rolle ift., hvordan branchen udvikler sig over de kommende år.

I dette whitepaper vil du bl.a. blive klogere på:

  • E-handel og kundernes forventninger til leveringstid og fleksibilitet.
  • Micro fulfilment-centre (pakkelevering direkte i butikken) og innovative måder til at forkorte last-mile-leveringstider.
  • Hvorvidt automatisering som service (Automation as Service) vil være løsningen til at automatisere lagre uden større, indledende investeringer.

Dokumentet er gratis og tilgængeligt på engelsk.

8 myter om lagerautomatisering

Læs vores whitepaper “8 myter om lagerautomatisering”

Lær mere