Succesfuld designvirksomhed fremtidssikrer sin logistik og lagerfunktioner med robotlager

Society of Lifestyle, der står bag House Doctor, Meraki, Nicolas Vahé, Monograph og byNORD har investeret i et innovativt og fuldautomatisk robotlager, som skal sikre endnu bedre service samt hurtigere levering til virksomhedens kunder og forbrugere.

Når kunder fremover køber boliginteriør og livsstilsprodukter fra Society of Lifestyle, begynder varens rejse hos en topmoderne lagerrobot. Familievirksomheden har nemlig investeret i et AutoStore-robotlager, som er et unikt og fuldautomatiseret lager, der betjenes af højhastigheds-robotter.

De i alt 16 robotter plukker automatisk de enkelte varer fra 20.000 kasser, og de skal sætte yderligere tempo på produkternes vej ud til kunderne. Den nye løsning er netop blevet indviet og taget i brug på virksomhedens lager i Ikast.

”Når vi kigger fremad, kan vi se et øget behov for at håndtere vores varer på en anderledes, effektiv og mere skalérbar måde. Investeringen vil effektivisere og lette arbejdet med at pakke ordrer betydeligt, og fremover kan vores medarbejdere koncentrere sig om at pakke større produkter, mens robotterne kan håndtere de mindre produkter,” lyder det fra CEO hos Society of Lifestyle, Martin Skov Hansen.

Fremragende service gør forskellen

De over 3.500 forskellige varenumre fra Society of Lifestyle forhandles via mere end 7.500 detailbutikker og webshops i Europa og USA. For virksomheden er målet at være den bedste partner for sine forhandlere – store som små – og her spiller den nye AutoStore en meget vigtig rolle.

”Vi vil gerne give vores forhandlere en fremragende service og den samme grad af leveringssikkerhed og -hastighed, som vi kender det fra B2C-segmentet. Her er vi vant til at modtage vores varer inden for utrolig kort tid, og med AutoStore-anlægget fra Element Logic er vi et stort skridt nærmere at kunne realisere dette,” forklarer Martin Skov Hansen.

Robotlageret skal både sikre en mere effektiv varehåndtering internt i virksomheden, og samtidig gøre det mere smidigt, rentabelt og fleksibelt for forhandlerne, når de køber livsstilsprodukter hos virksomheden.

Sunde og stærke værdier

Siden begyndelsen i 2002 under navnet House Doctor har Society of Lifestyle etableret sig som en familievirksomhed drevet af sunde og stærke værdier.

Martin Skov Hansen forventer i år en omsætningsvækst på 15-20 procent, og derfor har Society of Lifestyle været på udkig efter en smart og langtidsholdbar logistikløsning, der gør virksomheden i stand til at følge med den forventede vækst.

”Vores værdier, Honesty, Passion & Innovation, er med i alt, vi foretager os. Investeringen i vores nye robotlager handler derfor heller ikke kun om kroner og ører, men om at skabe en endnu bedre arbejdsplads samt sikre, at vi fremadrettet kan blive ved med at være en succesfuld virksomhed med ambitiøse mål,” slutter Martin Skov Hansen.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vide mere om Element Logic?

Se flere nyheder

Klik her