Sådan arbejder vi på at gøre kundeoplevelsen endnu bedre hos Element Logic

Samarbejde på tværs af afdelingerne er afgørende for at kunne levere en helstøbt kundeoplevelse til kunden. Element Logic Danmarks årlige Customer Survey Day er en oplagt anledning til at sikre, at vi kontinuerligt sikrer vores kunder den bedst mulige kundeoplevelse hver dag.

Hos Element Logic er vi glade for hver eneste dag at få lov til at arbejde med nogle af Danmarks mest spændende virksomheder inden for både B2C og B2B.

Det er et privilegium. Derfor gør vi også vores ypperste for at levere den bedst mulige service til vores kunder. Og kontinuerligt forsøge at blive endnu bedre.

Et godt eksempel på det er vores årlige Customer Survey Day, som vi afholdt for nylig. Her sætter vi os sammen på tværs af hele Element Logic Danmark og sætter i bogstaveligste forstand kunden i centrum.

"Customer Survey Day er en årligt tilbagevendende begivenhed i Element Logic Danmark. Det er her, hvor vi virkelig har mulighed for at nørde den gode kundeoplevelse helt ned i detaljen og tage endnu flere procenter. "

— Sanjin Vujanovic, Director of Operational Excellence hos Element Logic Denmark.
Sanjin Vujanovic, After Market Director, Element Logic Danmark

En rød tråd i kundeoplevelsen

Customer Survey Day ligger i forlængelse af en kundeundersøgelse, som Element Logic Danmark ligeledes gennemfører hvert år.

Derfor er kundedagen en naturlig anledning til at evaluere på undersøgelsen, gennemgå de enkelte scores og generelt bare blive klogere på, hvad der kunne gøres endnu bedre. Det foregår delvist i grupper, der sammensættes på kryds og tværs af organisationen – fra Salg over Delivery til Customer Succes.

”Det er enormt vigtigt for os, at vi som organisation løfter i flok og hjælper hinanden på tværs af afdelingerne for både at sikre den optimale kundeoplevelse og for at sikre en rød tråd gennem det hele,” forklarer Sanjin Vujanovic.

Netop med henblik på at sikre en rød tråd hele vejen fra det enkelte AutoStore-anlæg og op gennem Element Logic-koncernen deltog også Kim Egelund, Vice President, Customer Succes, Support Director Desmond Currivan og Product Manager Kim Josefsen på årets Customer Survey Day.

Samarbejdet skal styrkes endnu mere

Netop samarbejde bliver et endnu vigtigere fokusområde fremover, betoner Sanjin Vujanovic.

”Vi ønsker at styrke samarbejdet endnu mere på tværs af vores teams. Helt konkret vil vores Key Account Managers eksempelvis deltage på nogle af salgsmøderne, og det samme vil nogle af vores Delivery-folk sandsynligvis. Alt sammen med det formål at give dem mulighed for at lære kunden endnu bedre at kende.”

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Læs flere nyheder fra Element Logic

Vil du vide mere? Læs flere nyheder her

Læs mere her