Ivan Jæger Christiansen, Managing Director of Proshop

Proshop ruster sig til Black Friday: Køber yderligere 10 lagerrobotter af Element Logic

Med købet af yderligere AutoStore-lagerrobotter fra Element Logic gør webshoppen Proshop gør sig klar til årets travleste dag, Black Friday. Proshop forventer at skulle håndtere 30.000 ordrer på én dag.

Black Friday-weekenden den sidste weekend i november er årets med afstand travleste periode for en af landets førende webshops, Proshop.

Derfor har Proshop suppleret sit robotlager med yderligere 10 AutoStore-lagerrobotter leveret af Element Logic, der skal gøre webshoppen i stand til at håndtere det ekstreme pres på logistikken under Black Friday.

“Vi forventer at skulle håndtere op mod 30.000 ordrer på én dag, hvilket er 10 gange så meget som normalt. Uden de her robotter og vores fuldautomatiske lager ville vores logistik bryde sammen,” forklarer administrerende direktør i Proshop, Ivan Jæger Christiansen.

Automatisering øger toplinjen med 30 %

De 10 nye robotter bringer Proshops total antal AutoStore-lagerrobotter op på 50. Ligesom resten af anlægget – der blev leveret og implementeret i foråret 2018 – er de nye robotter leveret af AutoStore-specialisten Element Logic.

Med en størrelse på 3.000 m2 – vel at mærke på kun godt 1.000 m2 gulvplads – og en kapacitet på 1.000 varer i timen er der tale om en af Danmarks største AutoStore-installationer.

“Allerede efter det første år i drift har vores anlæg bidraget til, at Proshop har øget sin toplinje med 30 procent og fordoblet bundlinjeresultatet. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde,” siger administrerende direktør i Element Logic Danmark, Nikolaj Bjørn Eriksen.

Proshops Black Friday-salg i 2018 var 35 procent højere end i 2017, og Ivan Jæger Christiansen forventer en omsætningsvækst for Black Friday 2019 på et tilsvarende niveau.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vide mere om, hvordan du bedre kan forberede dig til Black Friday?

Kontakt os!