Palby Marine optimerer sin forretning med et AutoStore-robotlager fra Element Logic

Danmarks største grossist af maritimt udstyr og reservedele har investeret i et AutoStore-robotlager fra Element Logic. Anlægget optimerer Palby Marines logistik og gør virksomheden endnu skarpere på dag-til-dag-levering.

”Det absolut vigtigste for os er at gøre afstanden fra leverandør til kunde så kort som muligt.”

Sådan lyder det fra Peter Helleskov, administrerende direktør i Palby Marine, der er Danmarks største grossist af maritimt udstyr og reservedele.

Derfor har Palby Marine investeret i et AutoStore-robotlager fra Element Logic bestående af 21.000 kasser, 16 robotter og 5 plukporte.

”Vores vigtigste opgave er at levere bådudstyr til sejlere over hele Skandinavien. Og her er logistik et afgørende parameter. Vores hidtidige manuelle lager havde nået sit maksimum, og vi havde brug for et AutoStore-anlæg til at øge vores kapacitet,” fortæller Peter Helleskov.

Optimeret forretning

Takket være det nye anlæg går der nu maksimalt tre minutter, fra en ordre modtages i AutoStore og til, at operatøren modtager varen ved plukporten. Det er tre-fire gange så hurtigt som ved traditionelle manuelle pluk.

Det betyder samtidig, at Palby Marine bliver endnu skarpere på dag-til-dag-levering.

”Den her investering betyder, at vi kan optimere vores forretning. Vi kan købe større ind, og vi kan købe bedre ind, for nu har vi meget mere plads at operere med,” slutter Peter Helleskov.

Se Palby Marines egen casevideo her:

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Skal vi optimere din forretning?

Lær mere om Element Logic og vores løsninger.

Læs mere her