Neovia Logistics investerer i robotlager fra Element Logic

Tredjepartslogistikvirksomheden Neovia, som arbejder med førende virksomheder inden for bilindustrien, industrien, luftfart og teknologi, har indgået en aftale med Element Logic om at installere et AutoStore-robotlager i Desford.

Neovia Logistics investerer i robotlagersystemet i Desford er et nøgleprojekt for begge virksomheder og markerer en markant ændring for Neovia i forhold til at forbedre måden, hvorpå små varer håndteres på deres varelagre. For Element Logic, en af markedets første AutoStore-partnere, er dette det første projekt i Storbritannien efter over 90 installationer spredt ud over hele Europa.

”Som en førende serviceudbyder er Novia altid fokuseret på at imødekomme og overgå de høje standarder fra vores kunder. Af den grund søger vi løbende at forbedre vores processer og sikre rettidig forsendelse af ordrer med 100 % nøjagtighed. Vi har altid haft en meget effektiv, men dog manuel proces, For at understøtte vores kunders vækst og foregribe et skrumpende arbejdsmarked, havde vi brug for en ny tilgang,” forklarer Guidi Van Gompel, Neovia Logistics’ Solution Director for EAME.

”Vi undersøgte mange forskellige løsninger og konkluderede, at et AutoStore-robotlager er det mest egnede, effektive og fleksible system. Det har ingen single-points-of-failure (SPOFs) og har en oppetid på næsten 100 %,” tilføjer Guidi Van Gompel og fortsætter:

”Element Logic demonstrerede fordelene ved systemet og delte deres egne erfaringer som en af markedets førende AutoStore-leverandører, hvilket medførte, at vi valgte dem som partnere til denne implementering.”

Læs mere her

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Er du klar til det næste skridt inden for varelagerautomation?

Kontakt os for mere information