Mød Element Logic på B2B e-handel 2022

På B2B e-handel 2022 den 15. juni vil Element Logic Danmarks After Market Director Sanjin Vujanovic holde et oplæg om, hvordan nye trends påvirker og udfordrer B2B-virksomheders logistikkæder, og hvordan lagerautomationsløsninger kan anvendes til at geare logistikken til den nye virkelighed.

Hvad er mulighederne i lagerrobotter og tilsvarende løsninger? Hvad er begrænsningerne? Og hvordan finder man den rigtige løsning til ens virksomhed, så logistikken matcher nye markedstrends.

Det er blandt overskrifterne, som Sanjin Vujanovic, After Market Director i Element Logic Danmark, vil adressere og besvare via konkrete eksempler, når han holder oplæg til B2B e-handel 2022-komferencen onsdag den 15. juni i ODEON.

Nye trends kalder på nye logistikløsninger

B2C-markedets krav om hurtig levering og mindre leverancer fylder mere og mere i B2B-segmentet, hvilket øger kompleksiteten af B2B-virksomhedens logistik betydeligt og tvinger følgelig mange virksomheder til at tænke i omnichannel-strategier.

På konferencen vil Sanjin Vujanovic dele ud af Element Logics erfaringer og fortælle om, hvordan nye trends påvirker og udfordrer B2B-virksomheders logistikkæder, og hvordan lagerautomation kan anvendes til at geare logistikken til den nye virkelighed.

Samler branchen inden for B2B e-handel

Konferencen er arrangeret af Dansk Erhverv og samler branchens bedste hoveder og cases indenfor B2B e-handel.

B2B e-handel er en konference for alle med interesse inden for e-handel, marketing, kommunikation og salg, og du kan se frem til at opleve hele 21 skarpe oplægsholdere, der står klar til at inspirere og dele ud af deres erfaringer.

Konferencen finder sted den 15. juni kl. 08.30-17 i ODEON i Odense.

Du kan læse mere om B2B e-handel 2022, se programmet og tilmelde dig her.

"På B2B e-handel 2022-konferencen vil jeg dele ud af Element Logics erfaringer og fortælle om, hvordan nye trends påvirker og udfordrer B2B-virksomheders logistikkæder, og hvordan lagerautomation kan anvendes til at geare logistikken til en ny virkelighed."

— Sanjin Vujanovic, After Market Director, Element Logic Danmark
Sanjin Vujanovic, After Market Director, Element Logic Danmark

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vide mere om Element Logic?

Se flere nyheder

Klik her