Klar til global vækst

Element Logic har for nyligt fået globale distributionsrettigheder til salg og implementering af AutoStore. Dette er et vigtigt og naturligt skridt på vejen mod at understøtte internationale kunder og bevare rollen som verdens største AutoStore-distributør.

”Vi er glade for at kunne udvide vores aktiviteter globalt,” fortæller Håvard Hallås, Chief Commercial Officer hos Element Logic.

Element Logic er verdens første og største AutoStore-distributør og har været en værdsat AutoStore-partner i årtier.

“Vi har set AutoStore som det bedste lagerautomatiseringssystem lige siden vores første installation i 2005. Efter at have opnået en succesfuld udvidelse i flere europæiske lande er vores ambition nu at støtte kunderne, hvor end de er, og at være den foretrukne automationspartner på verdensplan,” siger Dag-Adler Blakseth, administrerende direktør hos Element Logic.

VÆKST: Der er åbnet nye kontorer i Tjekkiet, Italien, Finland og Spanien over de sidste to år.

“Nu er det tid til også at ekspandere uden for Europa,” siger Håvard Hallås.

“Element Logic har været en vigtig lokal og regional AutoStore-partner siden vores start i 2003. Vi er glade for nu at kunne introducere dem som en af vores globale partnere, og vi er overbeviste om, at de vil leve op til vores forventninger som global partner for distribution og system integration,” siger Karl Johan Lier, administrerende direktør hos AutoStore.

“Vi ser frem til at samarbejde med Element Logic, da det uden tvivl forsat vil spille en afgørende rolle i at øge tilstedeværelse af AutoStore over hele verden,” tilføjer han.

"Vi ser frem til at samarbejde med Element Logic, da det uden tvivl forsat vil spille en afgørende rolle i at øge tilstedeværelsen af AutoStore over hele verden."

— Karl Johan Lier, administrerende direktør hos AutoStore.

Læs mere her.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up