autostore

Intersport investerer i AutoStore

Intersport går væk fra sin nuværende tredjepartslogistikløsning og etablerer sit eget centrale varelager i Nässjø i Sverige. Centralt i forhold til at tage kontrol med sin egen logistik og imødekommende kundernes stigende krav om hurtig og sikker levering står implementeringen af AutoStore fra Element Logic.

Effektivitet, pålidelighed og fleksibilitet

”Intersport har truffet et strategisk valg om at selv styre sin logistik. Vores ambition er, at Intersport-ånden skal gennemsyre hele virksomheden, især logistikken. Samtidig valgte vi at investere i automation for at være i stand til at levere hurtigt på kundernes betingelser, og AutoStore har vist sig som det rigtige valg for os i flere situationer. Effektivitet, pålidelighed og fleksibilitet er nogle af de faktorer, vi sætter høj. Ud fra det, i kombination med Element Logics høje grad af ekspertise og mangeårige erfaring, ser vi frem til at sætte projektet i gang allerede i juni,” siger Pontus Petterson, PMO i Intersport Sweden.

Detail og AutoStore – går hånd i hånd for Element Logic

”Vi er naturligvis meget stolte og ydmyge over at få muligheden for at arbejde sammen med en førende aktør som Intersport,” siger Terje Skjølberg, Sales Manager i Element Logic. ”Vi har leveret succesfulde projekter til adskillige virksomheder i detailsektoren og især inden for sports- og tekstilsegmentet – både multikanalforhandlere og rene e-handelsvirksomheder: XXL, Gresvig, Sport1, Stormberg, GetInspired, Bergans, Devold og Fjellsport for at nævne nogle få stykker. Vi er meget stolte over, at Intersport nu vil blive en del af dette gode selskab,” fortsætter Skjølberg.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Klar til at booste din effektivitet?

Find ud af, hvordan Element Logic kan optimere dit varelagers ydeevne.

Kom i kontakt med os