autostore

Spændende webinar: Sådan styrker du din konkurrenceevne med et robotlager

Webinar den 29/4 kl. 10-11: Coronakrisens øgede pres på forsyningskæderne og benhårde fokus på bundlinjen skaber for mange virksomheder behov for fleksible, fuldautomatiske lagerløsninger, der kan styrke din virksomheds konkurrenceevne. Bliv klogere på potentialet i et AutoStore-robotlager i dette webinar, der arrangeres af Element Logic Danmark i samarbejde med FDIH.

autostore

Hvordan fungerer et robotlager i praksis? Hvilke opgaver kan det løse? Og hvordan kan man på strategisk niveau bruge AutoStore-teknologien til at styrke sin konkurrenceevne på både kort og lang sigt?

Alt dette og meget mere kan du få svar på i et webinar, som Element Logic Danmark arrangerer i samarbejde med FDIH onsdag den 29. april kl. 10-11.

Robotter skaber vækst

Du kan bl.a. høre en af vores kunder, webshoppen Proshop, fortælle, hvordan et AutoStore-robotlager med foreløbig 50 robotter har bidraget til at skabe vækst på både top- og bundlinjen for webshoppen, der i dag omsætter for over én milliard kroner. Samtidig gør anlæggets unikke skalerbarhed det nemt for Proshop hele tiden at udvide anlægget og dermed følge med efterspørgslen.

Ud over Proshop vil du undervejs blive præsenteret for andre cases fra såvel mindre som større virksomheder, ligesom du vil klogere på, om et robotlager kan være en lønsom løsning for netop din virksomhed. Endelig vil du opnå en forståelse for, hvordan du rent forretningsstrategisk kan bruge et robotlager som et af de strategiske håndtag, du kan dreje på i både med- og modgangstider.

Webinaret er gratis for medlemmer af FDIH. For ikke-medlemmer er prisen 300 DKK.

Du kan læse mere om webinaret og tilmelde dig her.

 

Program:

10.00: Velkommen ved FDIH

10.05: Hvordan kan AutoStore styrke din konkurrenceevne? Eksempler på konkrete anlæg og business cases fra den virkelige verden v/ Nikolaj Bjørn Eriksen, adm. direktør, Element Logic Danmark A/S

10.30: Case: Sådan har et robotlager styrket Proshops forretning v/ adm. direktør i Proshop, Ivan Jæger Christensen

10.45: Q & A session

10.55: Afrunding

11.00: Tak for i dag

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up