autostore

Element Logic skal levere robotlager til Creativ Company

Et AutoStore-robotlager med 78 robotter skal fremtidssikre hobbybutikken Creativ Companys lager og logistik.

Når Element Logic leverer robotlager til Creativ Company, skal knap 80 robotter til at udføre det tunge lagerarbejde.

Creativ Company er Danmarks førende forhandler af hobbyartikler, til sommer indvier sit nye AutoStore-robotlager, som Element Logic leverer. Et AutoStore robotlager, som skal fremtidssikre hobbybutikken.

Anlægget skal leveres af Nordens førende AutoStore-specialist, Element Logic, der indgik en aftale med Creativ Company lige før jul om levering af det fleksible og effektive robotlager.

”Vi er superglade for at skulle levere et AutoStore-robotlager til en virksomhed med nogle spændende ambitioner for fremtiden. Vi ser frem til rejsen med Creativ Company,” siger Nikolaj Bjørn Eriksen, administrerende direktør i Element Logic Danmark.

Den største driftsinvestering nogensinde

Creativ Company sælger kreative hobbymaterialer til kunder i mere end 40 lande og har datter- og salgsselskaber i ni europæiske lande. Virksomheden opkøbte i begyndelsen af januar en anden hobbyforhandler, av form, og beskæftiger nu ca. 350 medarbejdere, heraf ca. 230 på hovedkvarteret i Holstebro. Denne vækst er også grunden til, at de nu investere i nyt robotlager, som Element Logic leverer.

Robotlageret skal fremtidssikre Creativ Companys lager- og logistikfunktioner og bliver den største driftsinvestering i virksomhedens historie.

Tæt på 80 robotter

Anlægget vil i alt omfatte næsten 59.000 kasser, 78 robotter og 16 operatørporte, hvor robotterne udleverer de enkelte emner til lagermedarbejderne.

Foruden Creativ Company har Element Logic Danmark blandt andet leveret robotlagre til webshops som Proshop, Furnipart og Billig-arbejdstøj.dk.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Er du nysgerrig på Element Logic?

Læs flere nyheder om Element Logic

Klik her