Element Logic skal levere moderne automatiseringsløsning til Nellys nye varelager

Nelly Group AB (“Nelly”) samler sine aktiviteter i Borås, Sverige, for at øge samarbejdet og forbedre effektiviteten. Det er nu blevet besluttet, at Nellys nye og energieffektive lager skal automatiseres gennem et AutoStore-system designet og leveret af Element Logic. Nelly flytter sit lager til Borås i 2021.

Nelly er et velkendt brand med en række aktive markeder i Europa, herunder i Danmark. Investeringen i automatiserings- og transportsystemer udgør 84 millioner svenske kroner.

”Nelly er et af Nordens stærkeste modebrands for unge kvinder. Vi bygger videre på vores Nelly-kultur ved at samle os i moderne lokaler i Borås. Vores 1,2 millioner kunder foretager over 2,8 millioner køb om året, hvilket stiller store krav til vores logistik. Næste år tager vi logistik til et højere niveau med et nyt automatiseret lager for at øge effektiviteten og facilitere hurtigere og mere præcise leverancer,” siger Kristina Lukes, administrerende direktør for Nelly.

“Element Logic er førende inden for intralogistik ved at tilbyde skræddersyede lagerløsninger, der optimerer ydeevne og effektivitet. Vi ser frem til at arbejde sammen med Nelly for at tage deres logistik til det næste niveau, ”siger Thomas Karlsson, administrerende direktør for Element Logic Sverige.

 

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vide mere om automatiserede lagerløsninger?

Kontakt os for mere information