Element Logic og DSV Prime Cargo holder fælles oplæg på Logistikkonferencen 2021

På Logistikkonferencen 2021 den 9. september vil adm. direktør i Element Logic Danmark, Nikolaj Bjørn Eriksen, holde et fælles oplæg med DSV Prime Cargos Head of E-commerce, Winnie Kruse, om muligheder og overvejelser i forhold til at automatisere og udlicitere sit varelager.

Hvornår giver det mening at automatisere sit varelager? Hvornår giver det mening at investere selv kontra at udlicitere sit lager til 3PL? Og hvordan foregår processen fra skitse til færdigt robotlager?

Det er tre af overskrifterne for det fælles oplæg, som Winnie Kruse, Head of e-commerce hos DSV Prime Cargo, og Nikolaj Bjørn Eriksen, adm. direktør i verdens førende AutoStore-specialist Element Logic Danmark, vil holde på Logistikkonferencen 2021.

Kom med bag kulisserne på Europas største robotlager

Den internationale speditørvirksomhed DSV Prime Cargo investerede i 2019 i EUropas største 3PL AutoStore-robotlager, og det er bl.a. erfaringerne fra denne proces, som Winnie Kruse og Nikolaj Bjørn Eriksen vil fortælle om.

Du kan bl.a. komme med bag kulisserne på projektet, høre om DSV Prime Cargos overvejelser og blive klogere på de mange veje, man kan gå som virksomhed, når det kommer til 3PL og lagerautomation.

Oplægget finder sted kl. 13-13.30 torsdag den 9. september.

Et samlingspunkt for branchen

Logistikkonferencen 2021 arrangeres af Dansk Erhverv og er samlingsstedet for de danske e-handels-aktører på tværs af brancher.

Det er en konference for dem, der til dagligt beskæftiger sig med lager, logistik og e-handel, og du vil bl.a. møde succesfulde danske e-handels-specialister, der fortæller om cases og aktuelle trends i branchen.

Konferencen er gratis for medlemmer af Dansk Erhverv. Bemærk venligst, at Logistikkonferencen 2021 i år afholdes som en virtuel konference.

Du kan læse mere om Logistikkonferencen, se programmet og tilmelde dig her.

 

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig på Element Logics løsninger?

Læs mere her