Element Logic lancerer kollaborativ robotløsning til varepluk

Element Logic og RightHand Robotics (RHR) lancerer en automatisk robotløsning til varepluk, der kombinerer Element Logics ekspertise som AutoStore-systemintegrator med markedsledende vareplukteknologi fra RightHand Robotics (RHR).

Element Logics automatiske kollaborative robotløsning til varepluk kombinerer RightHand Robotics’ prisvindende teknologi med Element Logics software og AutoStores robotlager.

Den kollaborative robotløsning, som Element Logic lancerer til varepluk kan integreres med alle typer lagerstyringssoftware eller ERP-systemer for derigennem at gøre det muligt for kunderne at reducere driftsomkostningerne og øge indtjeningen.

”Med den her løsning trækker Element Logic de kollaborative robotter ind på varelageret, hvor vi ser et stort uudnyttet potentiale for den slags teknologi. Også her i Danmark,” siger Nikolaj Bjørn Eriksen, adm. direktør for Element Logic Danmark A/S.

Driftssikkerhed, hastighed og rækkevide

RHR´s teknologi udmærker sig inden for følgende områder: Rækkevide, kapacitet og pålidelighed. Teknologien kan udføre pick-and-place-håndtering af et bredt udsnit af varer og fuldføre ordrer i et højt tempo, samtidig med at den sikrer en høj grad af leveringssikkerhed.

RHR-systemet benytter visionteknologi, maskinlæring og en avanceret multifunktionel griber med fingre og sugekop, der kan benyttes separat eller i samarbejde med mennesker ved en plukstation for at sikre den højst mulige fleksibilitet.

”Element Logics ekspertise inden for varelagerautomation har medført, at projektet er gået glat, og vi er begejstret for at arbejde sammen med Element Logic om at bygge bro mellem robothåndtering af varepluk og kundernes drift,” siger Leif Jentoft, medstifter af RightHandRobotics.

”Med en beviselig høj grad af pålidelighed og millioner af varepluk i bagagen giver teknologien en række oplagte fordele i dagens marked, hvor arbejdskraften er begrænset, og kundernes krav til en effektiv supply-chain er stigende,” tilføjer han.

Ideel til plukopgaver på et varelager

Når Element Logic lancerer kollaborativ robotløsning til varepluk, er det en automatisk vareplukningsløsning. Den kan øge kundernes konkurrenceevne og er ideel til at udføre varepluks-relaterede opgaver på et varelager.

Element Logic tilbyder både designassistance og generel rådgivning for at sikre, at løsningen bliver tilpasset kundens behov. Blandt andet i form af en efterprøvning af den enkelte brugercase, hvor kunden får mulighed for med egne øjne at se, hvor godt robotten løser opgaven – efterfulgt af en detaljeret rapport med gode råd til, hvordan løsningen kan skræddersyes kundens behov.

”Vi har kørt med en lang testfase for at være sikre på, at vores automatiske plukløsning vil udmønte sig i konkrete gevinster for vores kunder, men nu er vi klar til at lancere vores kollaborative robot til varepluk. Løsningen er klar til at køre med alle typer lagerstyringssoftware for derigennem at optimere varelagerets effektivitet. Interfacet er intuitivt og reducerer behovet for oplæring af medarbejderne,” siger Steinar Overbeck Cook, Chief Technology Officer hos Element Logic.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up