Element Logic Tyskland GmbH modtager sin første AutoStore-ordre i Østrig!

VIKING GmbH, en del af STIHL-Gruppen, har udset sig Element Logic Tyskland GmbH til at levere Østrigs første automatiske varelagerløsning fra AutoStore.

Element Logic Tyskland GmbH er stolt over at meddele, at man har underskrevet en samarbejdsaftale i slutningen af november med VIKING GmbH i Østrig om at levere AutoStore og EWMS (Element Warehouse Management System) i sommeren 2018. Som den mest kompakte og fleksible løsning inden for AS/RS, vil VIKING drage nytte af drastisk bedre udnyttelse af sin varelagerplads, ligesom løsningen vil forbedre varelagerets ydelse og kvalitet.

Systemet vil have en kapacitet på 66.500 opbevaringskasser – indledningsvist starter man med 47.000 kasser – , 5 operatørporte og 17 robotter. ”Jeg er meget glad for den anerkendelse, VIKING GmbH i Langkampfen har vist os, når det kommer til den løsning, vi har stillet dem i udsigt, og den tillid, vi bliver vist ved at levere sådan et projekt i Østrig,” siger Michael Kawalier, Managing Director i Element Logic Tyskland GmbH.

Viking GmbH

Siden etableringen i 1981 har VIKING udviklet sig til at være en af de førende producenter af højkvalitets-motorredskaber til havebranchen. Deres produkter er karakteriseret ved innovativ teknologi, særdeles høj kvalitet og ekstremt behagelig brug. Kunder, testere og dommerpaneler bekræfter regelmæssigt produkternes overlegne kvalitet og bidrager dermed til mærkets fremragende ry i Europa.

VIKING har været en del af STIHL-Gruppen siden 1992 På den ene side er det godt for salget, idet VIKINGs produkter er blevet forhandlet gennem et markant udvidet netværk af specialiserede forhandlere siden dengang På den anden side er VIKING knyttet tæt op på STIHLs høje kvalitetsstandarder. Af samme årsag er det ikke kun VIKING-produkter, der bliver produceret på Kompetencecentret i Langkampfen, men i stigende grad også STIHL-maskiner, eksempelvis motorsave, hækkeklippere, buskryddere og blæsere.

Element Logic Germany GmbH

Som en del af Element Logic-gruppen, den mest erfarne og succesfulde forhandler og systemintegrator af AutoStore-systemer, har Element Logic Tyskland GmbH oplevet en meget succesfuld startfase siden etableringen i februar 2017. Mange kunder stoler allerede på virksomhedens rådgivning, løsninger og evner til at levere gode projekter inden for AutoStore og EWMS (Element Warehouse Management System) samt beslægtede løsninger inden for conveyorbånd-, emballerings- og lagerteknologi. Fra kontoret i Bad Friedrichstall erobrer de allerede – ud over Tyskland – markeder og kunder i adskillige regioner og lande som Schweiz, Rumænien og Østrig.

For mere information:

www.elementlogic.net

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Er du klar til det næste skridt?

Find ud af, hvordan Element Logic kan optimere dit varelagers ydeevne.

Kom i kontakt med os