Element Logic Danmark søger projektleder

Brænder du for at skabe resultater og føre komplekse automationsprojekter helt i mål? Og motiveres du af at tage det fulde leveranceansvar på dine projekter? Så er du måske den nye kollega, som vi er på udkig efter hos Element Logic Danmark.

Hos Element Logic Danmark er vi i vækst, og derfor søger vi endnu en projektleder til implementering af komplekse turnkey-løsninger inden for robotlagersystemet AutoStore. Skal du med på rejsen?

Som projektleder hos Element Logic Danmark vil du indgå i et tæt samarbejde med både danske og europæiske kolleger, kunder og underleverandører. Og du vil spille en vigtig rolle i at projektlede leverancer af komplekse robotlagersystemløsninger til Element Logics kunder, som primært er større danske e-handelsvirksomheder.

Uformel kultur og Iværksætterånd

Det er essentielt, at du kan se dig selv indgå som en passioneret medspiller i en ambitiøs, uformel og kundeorienteret kultur, hvor engagement, fleksibilitet, team- og iværksætterånd danner fundamentet for vores succes.

Vækker ovenstående din interesse? Og ønsker du at vide mere om arbejdsopgaver såvel som de personlige og faglige kvalifikationer, vi forventer af dig? Så kan du læse den fulde jobannonce og ansøge her.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vide mere om Element Logic?

Læs mere om Element Logic som arbejdsplads.

Læs mere her