Element Logic Danmark opnår Great Place to Work-certificering for tredje år i streg

Element Logic Danmark opnår endnu engang en Great Place to Work-certificering. Dermed er det tredje år i streg, at virksomheden modtager den internationalt anerkendte blåstempling.

For tredje år i træk er Element Logic Danmark blevet kåret som en god arbejdsplads med en Great Place to Work-certificering – en anerkendt blåstempling af en virksomheds kultur og ledelse.

Great Place to Work-certificeringen er en global certificering, der vurderer og anerkender virksomheder, som formår at skabe en arbejdsplads med høj trivsel og engagement blandt medarbejderne.

Certificeringen baserer sig på en omfattende medarbejderundersøgelse, der blandt andet måler den enkelte medarbejders oplevelse af arbejdspladsen.

"Hos Element Logic er vi selvfølgelig både glade og ydmyge over, at vi for tredje gang bliver anerkendt som en god arbejdsplads via Great Place to Work-certificeringen. 2023 har været endnu et travlt år, hvor vi har oplevet stor vækst, og derfor er det særligt vigtigt at blive bekræftet i, at vi fortsat formår at skabe en positiv arbejdsplads med en sund kultur for vores medarbejdere. De er nøglen til, at vi lykkedes og opnår succes."

— Nikolaj Bjørn Eriksen, administrerende direktør i Element Logic Danmark.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vide mere om Element Logic?

Læs mere her