Element Logic Danmark mander op med to erfarne logistikkonsulenter

Robotlagerspecialisten og verdens førende AutoStore-installatør styrker sin organisation med ansættelsen af to logistikkonsulenter med mangeårigt branchekendskab.

Element Logic Danmark har ansat Flemming Kronhøj og Christoffer Müller som logistik- og forretningskonsulenter.

Deres arbejdsopgaver omfatter bl.a. udarbejdelsen af forretnings- og dataanalyser samt løsningsdesigns til de enkelte kunder i forbindelse med opstart af nye projekter, så kunden får den helt rigtige løsning til netop sine behov.

”For at skabe den mest lønsomme løsning til vores kunder, er det vigtigt, at vi har kompetencer internt til at diskutere processer i og rundt om AutoStore med vores kunder. Det er Flemming og Christoffer garant for qua deres mangeårige erfaring fra både logistik- og konsulentbranchen,” siger Nikolaj Bjørn Eriksen, adm. direktør i Element Logic Danmark.

Solid erfaring med logistik og intralogistik

Både Flemming Kronhøj og Christoffer Müller kommer således til Element Logic med mange års brancheerfaring i kufferten.

Flemming Kronhøj har 20 års erfaring fra konsulentbranchen, hvor han blandt andet har beskæftiget sig med produktionslogistik, lagerprocesser og WMS-systemer. Christoffer Müller har arbejdet i logistikbranchen i over 20 år med blandt andet lageroptimering, dataanalyse og intralogistik som tre af overskrifterne. Senest har han været ansvarlig for Flying Tiger Copenhagens e-commerce fulfillment-processer.

""De løsninger, som Element Logic kommer med, er virkelig nede på jorden og i øjenhøjde med kunden, hvilket tiltaler mig meget.""

— Christoffer Müller

Helt nede på jorden

Begge har i flere år kendt til AutoStore og de robotlagre, som Element Logic bygger både i Danmark og i udlandet.

”De løsninger, som Element Logic kommer med, er virkelig nede på jorden og i øjenhøjde med kunden, hvilket tiltaler mig meget. AutoStore er vejen frem for rigtigt mange virksomheder, og det bliver en spændende rejse, jeg glæder mig til at blive en del af,” siger Christoffer Müller.

Han suppleres af Flemming Kronhøj:

"Jeg synes, at AutoStore er helt genialt tænkt, så da jeg fik muligheden for at blive en del af Element-teamet, var det bare noget, der skulle prøves. Man kan ikke blive andet end glad, når man ser robotterne suse frem og tilbage."

— Flemming Kronhøj

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Skal du med på holdet?

Lær mere om Element Logic som arbejdsplads

Læs mere her