Element Logic Danmark opnår Great Place to Work-certificering

Element Logic Danmark er for første gang kåret som en god arbejdsplads via en Great Place to Work-certificering. Certificeringen kommer efter et 2021, hvor den danske organisation voksede fra 6 til 23 medarbejdere.

For første gang har robotlagerspecialisten Element Logic Danmark opnået en Great Place to Work-certificering – en internationalt anerkendt blåstempling af en virksomheds kultur og ledelse.

Certificeringen kommer i kølvandet på et 2021, hvor Element Logic Danmark øgede antallet af medarbejdere fra 6 til 23 og samtidig leverede en række AutoStore-robotlageranlæg til flere danske kunder inden for både B2C- og B2B-segmentet.

"Jeg er glad og samtidig ydmyg over, at vi i et år præget af ekstrem travlhed og mange nye ansigter i organisationen samtidig har formået at skabe en god arbejdsplads med en sund kultur."

— Nikolaj Bjørn Eriksen, adm. direktør i Element Logic Danmark.

Baseret på medarbejderundersøgelse

Det er andet år i træk, at Element Logic som koncern opnår en Great Place to Work-certificering, mens det er den første af slagsen for Element Logic i Danmark, da certificeringen kræver et samlet medarbejderantal på over 10.

Great Place to Work-certificeringen er baseret på en medarbejderundersøgelse blandt Element Logics medarbejdere, som har vurderet Element Logic som arbejdsplads ud fra fem overordnede dimensioner: Troværdighed, respekt, fairness, stolthed og fællesskab.

Læs mere om Element Logic som arbejdsplads her.

Flere nye danske kunder

Element Logic-koncernen – med hovedkvarter i Norge og datterselskaber i en række europæiske lande – har gennem mere end 30 år specialiseret sig i AutoStore-robotlageranlæg, der hjælper produktions- og handelsvirksomheder med at automatisere og optimere deres varelager. I 2020 var Element Logic således den virksomhed på verdensplan, der installerede flest AutoStore-anlæg.

I Danmark står Element Logic bag robotlagre til blandt andre Proshop, DSV Prime Cargo og Billig-arbejdstøj.dk. I 2021 alene blev der leveret anlæg til danske virksomheder som eksempelvis Kids-world, Sanistål, Frishop, Abena, Creativ Company og Society of Lifestyle.

Voldsom vækst

For Element Logic som helhed var 2021 et ekstremt interessant år, hvor koncernen etablerede sig på fire nye europæiske markeder, næsten fordoblede antallet af medarbejdere fra 140 til 250 og fik nye ejere ombord i form af den tyske kapitalfond Castik Capital, som i sommeren 2021 opkøbte over 50 procent af virksomheden.

"Vi er rigtigt stolte over at blive certificeret af Great Place to Work, og dette viser, endnu en gang, at Element Logic med vores fantastiske medarbejdere kan håndtere alt – heriblandt tage imod nye udfordringer med et stort smil og vise, at teamwork får drømme til at gå i opfyldelse."

— Dag-Adler Blakseth, CEO i Element Logic.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vide mere om Element Logic?

Læs vores øvrige nyheder

Klik her