E-handelsvirksomheden Bergfreunde forfølger bæredygtighedsmål med intralogistikløsninger fra Element Logic

Bæredygtighed er en topprioritet for den tyske virksomhed Bergfreunde. Det var en af hovedårsagerne til, at virksomheden i 2016 besluttede sig for at investere i et AutoStore-robotlager fra Element Logic. AutoStore-systemet forbruger kun en brøkdel energi sammenlignet med andre lagersystemer og hjælper derved Bergfreunde til at nå målet om at reducere CO2-udledninger per pakke med 30 % frem mod 2022.

E-handelsvirksomheden Bergfreunde, som tilbyder tøj, sko, udendørs udstyr, klatreudstyr og andet specialudstyr til kunder over hele Europa, har i 2020 foretaget i alt tre udvidelser af sit AutoStore-robotlager leveret af Element Logic.

AutoStore-systemet yder et værdifult bidrag til at nå virksomhedens bæredygtighedsmål om at reducere CO2-udledningen pr. pakke med 30 % frem mod 2022. Det skyldes, at AutoStore kun kræver en brøkdel af energi sammenlignet med klassiske, automatiserede lagersystemer. Faktisk bruger 10 AutoStore-robotter den samme mængde energi som en støvsuger, og hver gang de sænker en skraldespand eller reducerer hastigheden, så regenererer robotterne strøm til batteriet.

Cirkulært strømforbrug

AutoStore giver derudover mulighed for energibesparelser, idet det automatiserede lagersystem ikke kræver gangarealer, hvilket resulterer i mindre arealer, hvor fuld belysning er påkrævet.

Bergfreunde behøver således kun belyse 30 % af sin hal, hvilket har en positiv indvirkning på virksomhedens strømforbrug og emissioner. Varelagerløsningen leveret af Element Logic gør således strømforbruget mere cirkulært og bæredygtigt, hvilket tillader Bergfreunde at tage endnu et skridt i den bæredygtige retning.

Læs den fulde nyhed her.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vide mere om vores løsninger?

Kontakt os for mere information